Score: 2

25 Red Robin plantjes besteld, betaald en door de transporteur verkeerd bezorgd, na telefoontjes en mails nog steeds geen plantjes in huis, bericht van de verkoper dat de transporteur niks van zich laat horen, maar daarmee ben ik niet geholpen.

Score: 10

1e maal besteld en ben zeer verrast.

Snel

Score: 10

Altijd goede prijzen en goede planten. Hoop dat ook deze keer de gekozen datum wordt gehaald, bij het leveren!!!

Score: 10

Super snelle levering, ze bellen netjes van te voren als ze er bijna zijn en brengen hem netjes bij je in de tuin! Onze Olijfwilg ziet er mooi en vol uit en had geen beschadigingen opgelopen met vervoeren. Wij hadden perrongeluk een mailtje ontvangen (na onze bestelling) dat de Olijfwilg niet leverbaar was, dit was een klein misverstand en werd super snel en netjes opgelost! Dik tevred

Score: 8

Volgens afspraak een prima product ontvangen. Prima dus....

Score: 10

veel keuze en zeer goede en snelle levering

Score: 10

Goede service en kwaliteit.

Score: 7

Geleverde producten zijn prima. Levering was niet bekend maar de levering zelf was goed

Score: 6

Beloofde leverdatum komen ze niet na, de grote van de plant in de advertentie is komt niet overeen ( kleiner)., de prijs is ook geen budget.

Score: 2

De bestelling kwam niet op de aangekondigde datum. Ik kreeg van twee verschillende helpdeskmedewerkers twee verschillende antwoorden (tegelijkertijd). Planten op de website waren niet leverbaar. Ik heb de bestelling nog steeds niet gehad en nu moet ik al sterren geven?

Score: 8

Product ziet er goed en fris uit hoop dat de haag planten aan slaan

Score: 8

Nette levering, een kleine miscommunicatie maar die is netjes opgelost

Score: 10

Duidelijke mails, levering keurig volgens afspraak door prettige chauffeur. En geleverde haagplanten zien er prima uit!

Vriendelijk

Score: 9

Goederen goed verpakt door de leverancier. Duidelijke folder erbij.

Gewoon goed!

Score: 4

Niet geleverd op de geplande leverdag. Geen bericht of telefoontje gehad. Twee keer mail gestuurd. Nooit antwoord gehad. Gebeld en het zou uitgezocht worden en ik zou teruggebeld worden. Niet teruggebeld. Uiteindelijk na 5 telefoontjes levering gekregen

Makkelijk, snel en goed.

Score: 10

Mooie gezonde planten, op afgesproken dag geleverd. Het bleek mogelijk om na afronding van de bestelling toch nog wat extra grond en planten bij te bestellen, dat was fijn.

Score: 10

Snelle service en sterke Haag ontvangen

Score: 10

Alles volgens afspraak gelopen!

Score: 10

Handig te zien waar de leveringsauto zich bevindt.

12 Landweerweg A

Venlo 5915 PC