Score: 6

Levering niet in ��n keer compleet, en ��n plantje op sterven na dood. Verder veel waar voor je geld.

Score: 10

Erg prettig om via de website een keuze te kunnen maken voor planten/ bomen. Duidelijke omschrijving over bloeitijden, hoogte etc. De gehele bestelling netjes geleverd. Inmiddels alles geplant, of alles aanslaat weet ik op dit moment nog niet.

levering kan beter zijn

Score: 10

De levering was prima binnen de tijd, de bezorger was zeer vriendelijk en het boompje is in perfecte staar, super blij

Score: 2

Kan absoluut geen beoordeling geven,want de rozen worden pas in november.....geleverd.Wel enorm laat en alles is al betaald...

Geleverd conform afspraak. Top

Score: 7

Moesten lang wachten en nogmaals naar zaak bellen eer er iemand ons kwam helpen. Bel in de kantine niet te horen???? Jammer.

Een 8

Snelle en correcte levering

Score: 10

Zowel bestelling, levering, nalevering en vervolg bestelling met het zelf afhalen van de bestelling prima verlopen. Aanrader ,

Score: 10

In april 45 stuks Ilex crenata Convexa� (50-60 cm) online besteld met een week levertijd. Het bestellen verliep soepel. Ze werden zelfs een dag eerder geleverd dan afgesproken omdat het qua planning beter uitkwam (uiteraard met mijn toestemming). We zijn nu 2 maanden verder en de haag staat er prachtig bij. De haag heeft ook al in bloei gestaan. Ik ben dus zeer tevreden

Score: 9

Levering in 1 doos gestapeld, zag er vreemd uit dus direct gaan uitstallen. Was netjes in doos gestapeld en plantjes onbeschadigd. Verder prima service en chauffeur belde op tijd door hoelaat hij zou arriveren.

Score: 9

Jammer dat de rasters en palen een minder goed bevestigingsysteem hebben. Voor de rest super tevreden

Score: 9

zeer tevreden over de prijs en kwaliteit van de plant.

Score: 10

Bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam. Bedankt.

Alles top

Score: 5

Levering was te laat

Score: 10

Makkelijk bestellen bezorging ging vlot bestel hier vaker me planten Heb deze site ook bij een kameraad van me aanbevolen

Score: 7

Tevreden klant

Score: 9

Alles netjes volgens afspraak geleverd

Score: 9

De bestelling kwam een week later dan gepland. E�n kop van een boompje heeft een lelijke wond en geen label meer, tak was voor/tijdens vervoer afgebroken.De andere 23 zijn erg fraai, hebben zelfs appeltjes. Met vriendelijke groeten,

Geen bijzonderheden.

Score: 10

Tot nu toe naar alle tevredenheid, planten staan er goed bij, hopen dat dat zo blijft.

Score: 10

Alle planten in goede staat en van goede kwaliteit ontvangen op het aangegeven tijdstip. Ook de afleverende chauffeur hield ons op de hoogte.

Score: 3

eerste zending was compleet een puinhoop, gemeld en fotos gemaild, zou vernieuwd worden. tweede zending ontbrak 6 planten. Nergens te zien of er iets nageleverd wordt. weer gemaild, niets meer gehoord.

12 Landweerweg A

Venlo 5915 PC