Voordelig, snel en betrouwbaar

Score: 10

snel, kwalitatief uitstekend . Waar voor je geld.

Ja ziet er goed uit

Score: 10

Hoewel ik nog niet heb kunnen genieten van de bloei van de rozen, constateerde dat de levering prima verzorgd was en de planten van uitstekende kwaliteit waren.

Score: 10

Ik ben zeer tevreden. Alles op tijd geleverd. Ik wist hoe laat ze kwamen. De coniferen zijn geplant door een vakman en die was ook vol lof over kwaliteit en prijs. De service was ook uitstekend. Ik heb een keer gebeld om de leveringsdatum te verzetten. Geen punt. Hartelijk dank. P.S. wat doe ik met de pallet? komen jullie die weer ophalen? Vriendelijke groet, Hetty Holtrigter

Score: 9

Planten in perfecte staat ontvangen, op tijdstip zoals vermeld in e-mail. Prima service.

ja ben zeer tevreden

Score: 9

Ik begrijp niet waarom ik al op de 22ste de vraag krijg of ik de produkten goed ontvangen en de levering te beoordelen heb terwijl afgesproken is dat ik ze op de 24ste af kom halen.

Kon de levering zelf 1 dag van te voren al halen. Super

Score: 10

vandaag alles ontvangen. Mooi op tijd en alles ziet er prima uit.

Score: 10

heel tevreden, netjes op tijd, bijna alles prima in orde, en wat niet dat werd onmiddellijk rechtgetrokken. heel tevreden

Score: 10

Ben tevreden over assortiment en klantvriendelijkheid

prima gegaan. een 8

Score: 3

Een deel van de producten was goed.,maar wij zijn niet tevreden. De thuja�s Brabant zijn niet om aan te zien. In plaats van 2 per meter,zoals beloofd , moesten er wel 4 op een meter ,zo smal en dun zijn ze Je kijkt dus totaal door de haag heen. Wij hebben erover gebeld,maar antwoord klonk als een afwijzing. Inmiddels bijbesteld bij een andere kwekerij en die zijn prachtig

Klopt

Score: 10

Snelle en correcte levering goede kwaliteit

Score: 10

Laatst voor de eerste keer besteld. Zag er erg goed uit. Mooie bomen met volle kluit. Kortom super tevreden

Score: 8

Geleverd op de datum die ik had gevraagd.

Score: 9

ben heel tevreden,mooie planten voor zen geld. ga er zeker nog bestellen

Score: 10

Ik ben zeer tevreden, bestelling kwam keurig op tijd. Mijn aders is voor zo n grote truck moeilijk bereikbaar. Met vriendelijke groet MM de Groen

zeer tevreden

Zeer tevreden, en geef het cijfer 9

Score: 10

240 taxus planten besteld. Op juiste dag afgeleverd. Planten van uitstekende kwaliteit. Zelfs iets groter dan ik had verwacht. Ze staan er inmiddels 1,5 maand in en ze doen het uitstekend.

Score: 8

Ik ben tevreden over de hele afwikkeling bij budgetplant. De boompjes zijn geplant en nu hopen dat ze goed aan komen. Ik wil het cijfer 7,5 geven voor het gehele totaal plaatje.

12 Landweerweg A

Venlo 5915 PC