Score: 10

We kregen planten die 1-2 maten hoger waren dan besteld, onze haag is nu meteen op hoogte, top

N.v.t.

Score: 8

Het was gewoon goed en ik kon het product na mail contact een dag eerder ophalen en dat was fijn voor mij.

Score: 8

de geleverde planten zijn van goede kwaliteit

Score: 9

Goed op tijd goed verpakt en op de plek gezet waar ik wilde Daarnaast mooie boompjes

Score: 10

Keurig op tijd geleverd, prima verpakt en goede kwaliteit planten.

Score: 10

Mooie planten, keurig op tijd. Krijgt vooraf een tijdsindicatie.

Score: 9

De levering werd iets uitgesteld en dat was in eerste instantie jammer. Maar verder zijn de planten op een goed manier verstuurd en van uitstekende kwaliteit, ze staan ze prachtig in onze tuin Ik zou budgetplant zeer zeker aanraden

Score: 5

Levering veel later dan de site aangaf, daarom de planten geannuleerd. Aarde en turf op pallet geleverd, was prima.

Score: 10

Levering was op de afgesproken dag op tijd. De producten waren goed verzorgd.De service meer dan goed.

Score: 8

Correct verpakt en precies op tijd met levering. Planten slaan al goed aan n 1,5 maand.

Score: 7

Planten doen het niet zo goed .

Score: 10

Alles naar wens, goede telefonische service

Score: 10

Mooie taxusplantjes, keurig verpakt. Nu een paar maanden later zijn ze alle 75 goed aangekomen. Top

Score: 10

Goede website planten zien er goed uit ook de kluiten zijn uitstekend

Score: 2

Helft van de planten was al beschimmeld bij aankomst in een niet-ventilerende doos.

Score: 10

Levering , email contact en producten precies zoals beschreven super service

lijkt me duidelijk

Score: 10

Snelle levering en alle plantjes zijn gaan groeien.

Score: 6

Planten waren wel nodig aan wat water toe

Score: 8

Eerst niet goed gegaan met de producten maar later is dit netjes opgelost.

voldeed aan mijn verwachtingen

Score: 2

ZIEK PLANTMATERIAAL

Score: 9

de door mij bestelde hedera bleek niet leverbaar. Daarvoor in de plaats kreeg ik ze ��n maat groter voor dezelfde prijs. Goede service,Van de 125 struiken zijn er 3 niet aangegaan, niks op aan te merken en dat voor een erg goede prijs

12 Landweerweg A

Venlo 5915 PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire