Score: 9

De levering scoort wat lager omdat het gewenste aantal niet in het pakket zat. Wellicht dat mij de verkeerde bundel is meegegeven. Daar staat tegenover dat de service uitstekend is. Ik heb zondag een mailtje gestuurd en maandag waren de plantjes die ik te weinig had ontvangen al op transport gezet. Al met al prima ervaring.

Good service

Score: 10

Prima producten voor een scherpe prijs

Alles goed verlopen

Score: 10

Bedankt voor de moeite om de boom bij ons huis te brengen.

Score: 10

Alles prima en duidelijk geregeld.

Score: 3

heb een grote palm besteld, 50 euro betaald voor transport en krzeg een volledig beschadigde en afgeknakte plant.. ben enorm teleurgesteld. hoop dat ze dit snel rechtzetten.

Score: 9

Levering precies volgens afspraak. Goed verpakte planten, miste alleen plantinstructie in de doos, maar wel op te zoeken op de site. Hoe de planten (braamstruiken) zich gaan ontwikkelen blijft natuurlijk afwachten.

Score: 10

Alles in goede orde ontvangen

Score: 10

Goed geholpen. bestelling op tijd. service prima.

Score: 10

De bestelling voldoet goed aan de verwachting.

alles ok

Score: 10

prima service en een goed product.Vlotte levering

Score: 10

Perfecte begeleiding tijdens het bestellen, goede informatie en levering perfect uitgevoerd. TOP.

Ok�

Score: 10

Heel blij met de prachtige groene en rode beukenboompjes. Prachtig vers groen en heel zorgvuldig verpakt en geleverd. Direct in de tuin gezet. Heel blij met zoveel kwaliteit.

Alles bestens

Score: 10

wij zijn zeer tevreden, en alles volgens afspraak. top.

Score: 8

We waren blij verrast dat de lengte langer was dan verwacht. Geleverd in een pallet met zak om zo de tere wortels te beschermen en ook van wat water te voorzien. Nu nog zien of de planten gaan groeien

geen comentar

Score: 8

Netjes afgeleverd. Vriendelijke chauffeur. Boompjes zien er zo op het eerste gezicht goed uit.

Mooie planten

Score: 10

Bestelling is netjes op tijd ontvangen

12 Landweerweg A

Venlo 5915 PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire