Score: 10

Levering en prijs conform afspraak. Prima.

Score: 7

Alles Gut

Score: 10

Wat een mooie struikjes Mooi op tijd, goed verpakt en uitstekende kwaliteit Een aanrader

Score: 10

Makkelijk en voordelig bestellen. Levering boven verwachting.

Score: 9

Toegezegde mail met geschatte levertijd niet op afgesproken tijd ontvangen, bij telefonische navraag echter uitstekend geholpen. Ook fijn dat er voor het bestellen telefonisch overleg over de planten mogelijk was en er de tijd voor werd genomen.

Score: 10

Volgens afspraak geleverd en planten zien er goed uit(prijs ook)

Score: 10

Alles werd mooi op tijd geleverd, contact prima. Goed verpakt en ik heb veel aan de tips over groeien op de site gehad. Nu groeien maar

Score: 10

Goede kwaliteit planten en uitstekende levering.

Score: 4

Producten zijn prima. Service is zeer slecht. Uiterst brutale chauffeur en klachten worden niet adequaat opgepakt.

Het was goed verzorgd.

Score: 10

ik had eerst een andere bezorg datum ingevuld die niet uitkwam, na bellen bezorgde ze netjes op een eerdere datum, top

Score: 9

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Helaas was er bij onze bestelling wat fout gegaan. Niet fijn, maar op dat moment is het een gegeven. Wat echter fantastisch was, was de geweldige klantvriendelijkheid van de medewerkers van Budgetplant Heel vriendelijk deden ze hun uiterste best om ons toch vooruit te helpen Top, grote klasse En een week is alles keurig hersteld/opgelost. En dat telt

Score: 10

Het werd mooi ingeladen in de auto en het personeel was erg behulpzaam ik geef een acht ervoor

Score: 10

Ook onze nabestelling werd heel goed afgehandeld.

nvt

Score: 9

klein gedeelte van de planten vrij klein of geen goede plant

Prima service en aflevering

Score: 10

Uitstekend advies in de winkel en vervolgens via de site besteld

Score: 8

Goede service en per mail op de hoogte gehouden.

Score: 10

De taxus werden keurig in een krat aangeleverd. De prijs/ kwaliteit vond ik top. Ik ben zeer te spreken over de geboden service.

Score: 10

Alles liep gesmeerd en de planten zijn uitstekend.

Afspraak na gekomen

12 Landweerweg A

Venlo 5915 PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire