Score: 10

Goede informatie op de site. Uitstekende prijs kwaliteit. Perfecte lever mogelijkheden. Zeer tevreden.

Score: 9

De levering was de datum al bekend gemaakt door Budgetplant, vervoerder zou DPD zijn. Van hun zou ik nog bericht/mail krijgen, met een track & trace code. Die mailing is nooit gekomen, dus op de dag van levering toch even met Budgetplant contact opgenomen. Van hun kreeg ik alsnog de code, zodat ik toch wist dat het op de juiste dag geleverd zou worden.

Score: 8

Goede en snelle levering en service. Erg tevreden

Score: 9

Levering zoals afgesproken. Producten zie er goed uit.

Score: 6

de bestelling kwam voor de helft aan en was er erbarmelijk aan toe qua verpakking. (het lijkt erop of de doos met plantjes verschillende omwentelingen heeft gemaakt onderweg, waarschijnlijk ligt dit bij de DPD en niet bij budgetplant) De service die ik ontving van budgetplant is goed. zonder pardon werd het ontbrekende deel van de bestelling opnieuw verzonden.

Score: 10

Uitstekende, mijn order in snelle en perfecte staat ontvangen

Score: 9

Levering precies zoals vooraf aangegeven. Vriendelijk en aardig geholpen.

Score: 10

Kwaliteit ilex maxima en prunus novita super

Score: 9

Snelle levering Uitstekend. Over het product en service kan ik nog geen beoordeling geven.

Score: 10

Goede duidelijke site, levering goed ingepakt verzonden

Tot zover zeer tevreden

Score: 6

Prima geholpen.

Score: 8

Buxus voldeden volledig aan de verwachting en zagen er perfect uit.

Score: 10

Goede boompjes met sterke wortelen.

Score: 10

Alles in prima staat en op tijd ontvangen. Gewoon via post.nl. Goed verpakt maar lagen natuurlijk wel door elkaar. (wat aan de planten niets afdoet)

Score: 10

Het zou mooi zijn als de leveringskrat weer meegenomen werd en hergebruikt zou worden.

Score: 10

Bestelling werd keurig in de voortuin afgeleverd. Mooie planten, goed verpakt op de pallet.

Score: 10

Struiken gekocht voor heg. Mooie volle planten. Werd dag van te voren via email op de hoogte gesteld over tijd van levering. Correcte bezorging en afhandeling. Ben erg tevreden

Score: 10

Mooie planten, op tijd geleverd volgens afspraak en in goede staat

Score: 9

alles prima boompjes waren wel flink ieler in het bovenste deel dan op de foto

Score: 10

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en bijzonder tevreden met de geleverde taxus. Mooie volle planten met een goede kluit en voor een zeer scherpe prijs.

Score: 10

Wij zijn super tevreden over onze bestelling dit is voor nog eens te doen en de plantjes heel netjes verpakt. Gr Fam de Krijger.

Score: 10

Tijdige levering, goede kwaliteit producten en goede service.

12 Landweerweg A

Venlo 5915 PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire