Heel tevreden met alles.

Score: 7

Werd een dag later bezorgd, zonder dat dit meegedeeld was.

Geen opmerkingen.

Score: 9

Goede levering, goede Boompjes. Bij het afhalen weinig toelichting. In het algemeen: prima

Score: 10

Ging allemaal prima en fijne kwaliteit

Score: 10

We are very glad with our purchase

Score: 10

We zijn heel tevreden. Mooie planten tegen betaalbare prijzen. Advies wat we kregen was zeer goed. De de planten zijn thuis bezorgd tegen een kleine vergoeding. SUPER ga zo Door.

Score: 10

Goede site, vriendelijke planning, aardige chauffeur. Materiaal ziet er top uit.

Score: 10

Alles verliep op rolletjes, van bestellen tot planten.

Score: 10

niet nodig. zie beoordeling.

Score: 9

ja, ben zeer tevreden. goed geholpen, goede boompjes, goed advies. enig minpuntje: ik zou een mailtje krijgen als ik de boompjes kon afhalen. Ben er maar op goed geluk naar toe gegaan, en alles was picobello in orde

Score: 8

Tevreden , ook nieuwe aankopen bij budgetplant

Score: 8

Gewoon goed. Mooie plantjes. Snel geleverd. Nette bel service.

Score: 10

Bestelling snel en goed geleverd tegen goede prijs.

Score: 5

Ik heb namens de tuincommissie voor ruim 160,00 planten e.d. bij u gekocht, ben door Geert zorgvuldig geholpen Maar de wijze waarop de bezorger mij heeft bejegend was zeer ongepast,zo wil ik als client niet behandeld worden Dit was de eerste maar ook gelijk de laatste keer dat ik nog een bestelling bij u zal doen

oke

Snelle levering, zeer tevreden

Score: 8

Snelle levering maar de wijze van verpakken was niet goed waardoor veel planten uit het bakje waren en zonder aarde

prima levering

Score: 6

Levering keurig op tijd. Maar de bovenste helft van de plant was al afgestorven door de verdroging. Das dus niet zo leuk :( Verder kun je een heel aantal plantjes alleen maar in bepaalde hoeveelheden bestellen die de capaciteit van mijn tuin overstijgen. Dat is een beetje jammer.

Score: 8

Tevreden over levering en producten

Score: 8

Goede planten volgens afspraak bezorgd.

Score: 10

Ja het was keurig allemaal aan de telefoon altijd vriendelijk Komen zeker weer terug. Alleen moet de chauffeur wel wisselgeld hebben wij kregen minder terug omdat hij niet kon wisselen en dat moet toch niet.

Score: 10

De service isvanafmijn eerste cotakt uitstekend geweest.vooral de uitvoerige informatie die uw medewerker Geert mij gaf was meer dan geweldig ,zoals ook de tijd die hij er voor nam. Ook de informatie over het tijdstip van bezorgen ,door uw vervoerder was uitstekend. Hoewel uw bedrijf een eind bij mij uit de buurt zit zal ik zeker nog eens gebruik van jullie diensten maken.

Score: 9

plantjes zien er goed uit. Keurig op de afgesproken dag geleverd.

12 Landweerweg A

Venlo 5915 PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire