Score: 5

Levering was wel traag, duurde een volle week. Ook ontbrak er instructie hoe ik de rozen (met blote wortels) moet planten. Bij gebrek aan instructies heb ik het maar op internet opgezocht. De informatie vond ik niet op de site van budgetplant, maar op die van concurrenten. Dat vind ik een ernstige tekortkoming.

Score: 10

Uitstekend levering en communicatie.

Score: 10

Mooie volle taxusplanten. Keurig netjes afgeleverd. Voor herhaling vatbaar.

zeer tevreden

Score: 8

Goed geregeld. Vorige week besteld en vandaag op kunnen halen. Top

Top Service & Competently

Score: 10

Omdat wij laat waren met onze bestelling kon de levering eigenlijk een week later plaats vinden. Na telefonisch overleg kon dit toch nog vervroegd worden. Top service

Score: 9

levering was prima, planten iets kleiner dan ik had verwacht maar van goede kwaliteit

Score: 9

Goede prijs, goed product, levering volgens afspraak, niets op aan te merken

Snel.gped duidelijk

Score: 8

Goede producten, netjes geleverd en goed verpakt.

Score: 9

Wij zijn qua levering uitermate tevreden hebben vandaag de beukenhaag geplant en op het oog zag het er goed uit.

Score: 10

ben zeer tevreden over de levering.keurig verzorgt

Score: 2

niet geleverd op de afgesproken datum 1 oktober geen info , en tot nu toe geen levering planten. heb wel andere verplichtingen 1 oktober ivm planten afgezegd.

Score: 10

Mooie planten, levering volgens afspraak en aankondiging op tijd en goede communicatie. Zelfs een toegevoegde bestelliing werd tegelijkertijd aangeleverd zonder additionele transportkosten.

Kwaliteit en service goed

Score: 10

Het gaat om hierbij om planten. Of ze gaan groeien is nog maar de vraag... Kan ik dit over een jaartje laten weten ? Want daar gaat het natuurlijk om Groeten, Frank.

Score: 10

afwikkeling levering perfect netjes optijd en coniferen zien er goed uit

Score: 9

Het ziet er naar uit dat de coniferen het fijn vinden in de grond. Het zou fijn zijn als er bij de levering een beschrijving van de plantwijze zou zitten. Dit is overigens op de site ook te vinden en per mail en telefoon wordt je erg netjes te woord gestaan bij vragen.Ook zou het fijn zijn als de chauffeur wat minder sjagerijnig zou zijn en zijn rotzooi mee terug zou nemen.

Score: 8

Vlotte en nette afwikkeling van de bestelling. Levering op tijd en product prijs verhouding goed. Is voor anderen aan te bevelen.

Score: 10

Ik ben erg tevreden. Vooral omdat de levering eigenlijk later zou zijn, i.v.m. het weer. Maar toen ik belde dat dat heel slecht uitkwam, werd de bestelling toch op tijd geleverd.

Score: 9

Afspraak 27-8 leveren, werd 28-8 vlgs bericht DPD, had die dag andere verplichtingen dus echt niet aanwezig, moest dus overhaast maatregelen nemen om pakket toch op vrijdag geleverd te krijgen

Score: 8

Door een fout van DPD een dag te laat geleverd Verder mooie prijzen en uitstekende service

Score: 10

goed verpakt verzonden. de planten waren niet uitgedroogd. aanbevolen voor andere tuinliefhebbers.

Score: 10

100 klantvriendelijk. Een echte aanrader.

12 Landweerweg A

Venlo 5915 PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire