Score: 10

Advies, dat we kregen hoe de kamerplant te verpoten. Gewoon

Score: 10

Top gewoon Bezorgdienst was wat ruw omgegaan met de bestelling: ik kreeg gelijk nieuwe toegestuurd

Score: 10

Alles is goed gegaan goede uitleg en super behulpzaam

Score: 10

Ruim assortiment en prettige bediening. Bezorgen was top.

Sehr guter Service

Score: 2

2 planten besteld. 1 kwam beschadigd aan, de tweede plant ( vormsnoei) heb ik niet ontvangen. Op de dag van levering meteen budgetplant gebeld, helaas werd er geen service geboden, maar werd ik gevraagd om een mail te sturen. De mail meteen verstuurd, momenteel is het werkdag 5 en wacht ik op een reactie op de mail. Niet aan te raden.

Score: 6

Score: 10

Duidelijk en bij vragen snel antwoord.

Score: 10

Hele vriendelijke medewerker en goed geholpen

Score: 8

Soms moeilijk een medewerker te vinden om een vraag te stellen. Verder geen negatieve opmerkingen.

Score: 10

zeer goed geholpen en prima service

Score: 8

Onduidelijk hoe de doos vervoerd moest worden.

Score: 10

De verkoper bij budgetplan (Geert) was erg behulpzaam en daarnaast had hij kennis van bomen. Hij nam de tijd, goede adviezen en informatie. Ook de chauffeur werkte netjes en gaf nog wat advies.

Conform afspraak

Score: 2

Slechte kwaliteit van de geleverde haag. Alles kwam droog en verwelkt aan. Zelfs na 14 dagen herstelde de haag zich niet.

Score: 2

slechte follow up van klantenservice over mijn bestelling

Score: 10

Goed advies van een zeer geduldige verkoper. Hij nam alle tijd en deed zijn uiterste best om de 14 struiken dezelfde week nog te laten bezorgen. Top!!

Score: 8

Op dit moment geen bijzonderheden

Landweerweg 12 A

5915 PC Venlo

Over Budgetplant

Budgetplant is een plantencentrum met topkwaliteit tuinplanten, bomen, potterie, kamerplanten en basismaterialen voor de tuin. Dankzij onze eigen kwekerij én grootschalige inkoop bij onze vaste kwekers, efficiënte verwerking en verzorging kunnen wij de prijzen laag en de kwaliteit hoog houden. Met onze kennis en ervaring, opgebouwd in ruim 30 jaar, voorzien we je van informatie en advies om het beste uit jouw planten te halen. Dit doen we in de winkel, in de webshop en via onze nieuwsbrief vol groene info en inspiratie. In ons restaurant kun je genieten van een hapje en drankje, en de kinderen vermaken zich in de speeltuin en bij de boerderijdieren. Daarom koop je bij ons alles voor jouw tuin: - Scherpe prijzen (met laagste prijsgarantie) - Groot assortiment - 3 maanden aangroeigarantie - Eigen kwekerij - Nog meer voordeel met ons spaarprogramma Spaarplant