Score: 8

Zeer tevreden en goede prijsverhouding.

Score: 2

12 planten besteld. 6 schrale exemplaren en 5 goede. In de 12e pot zat niets.

Score: 10

goede en vlotte duidelijk communicatie met Lisanne per mail, en tot volle tevredenheid geholpen!

Heb na 1 1/2 week nog steeds niets gehoord

Alles Super , Danke

P�nktlich und freundlicher Fahrer Dankesch�n

Tevreden en snel geleverd

Score: 4

Blumenk�bel waren gut verpackt. Pflanzen waren nicht gepflegt worden seit der Bestellung

Pflanzen waren fast vertrocknet

Score: 10

Schnelle Lieferung, sehr freundlich!

Score: 10

P�nktliche Lieferung und alles in Ordnung.

Score: 8

Gert was very friendly and helpful.

Snelle levering , mooie planten

Score: 2

Leveren niet, stellen levering uit. Geen aanrader.

Score: 2

Klantenservice geeft niet thuis, na 2 minuten wordt verbinding verbroken. Bel je de winkel zelf, ja dat moet u een mail sturen. Budget plant budget service? Bah bah Mail gekregen dag hiervoor met afgegeven pakket bij DPD, u ontvangt spoedig een label maar helaas. Geen label. Je word van kastje naar muur gestuurd en al met al ben ik nu flink over de rooie. Vorige keer met ophalen was ook al

Score: 10

Haagbeuken waren netjes verpakt, goed beworteld en mooi vertakt. We zijn er blij mee!

Score: 4

Zou op vrijdag afgeleverd worden dat werd dus niet gedaan wij hadden het geregeld dat we dan thuis waren. Wat schets onze verbazing op donderdag middag toen we thuis kwamen een groot pakket afgeleverd.

Landweerweg 12 A

5915 PC Venlo

Over Budgetplant

Budgetplant is een plantencentrum met topkwaliteit tuinplanten, bomen, potterie, kamerplanten en basismaterialen voor de tuin. Dankzij onze eigen kwekerij én grootschalige inkoop bij onze vaste kwekers, efficiënte verwerking en verzorging kunnen wij de prijzen laag en de kwaliteit hoog houden. Met onze kennis en ervaring, opgebouwd in ruim 30 jaar, voorzien we je van informatie en advies om het beste uit jouw planten te halen. Dit doen we in de winkel, in de webshop en via onze nieuwsbrief vol groene info en inspiratie. In ons restaurant kun je genieten van een hapje en drankje, en de kinderen vermaken zich in de speeltuin en bij de boerderijdieren. Daarom koop je bij ons alles voor jouw tuin: - Scherpe prijzen (met laagste prijsgarantie) - Groot assortiment - 3 maanden aangroeigarantie - Eigen kwekerij - Nog meer voordeel met ons spaarprogramma Spaarplant