Score: 8

Dag later geleverd terwijl ik er voor thuis was gebleven

Score: 9

Prima product en goede service m.b.t. levering

Score: 7

Van de 500 waren er 30 van ca. 1 m ,rest van ca 0.60 cm.

Score: 10

Webside is soms lastig in te vullen Als je even uit het sisteem gaat is alles (winkelwagen )gewist

Score: 8

Alles naar wens verlopen. Nu maar hopen dat de stekjes aanslaan. Ik komt de mogelijke volgende bestelling weer bij dit bedrijf. Vriendelijke groet

Score: 10

Optijd geleverd en mooie vertakte portugese laurier

Score: 9

Levering iets te laat maar verder alles prima. Vooral de hulp van de helpdesk was top

Score: 5

Zelf moeten bellen of bestelling klaarstond op afgesproken dag. De bestelde rozenbottelplanten als wortelstok waren verlept en al geel aan het verkleuren .... Weet niet hoe ze zich gaan herstellen na het planten

Score: 7

Duidelijke website, prima planten. Verzending daarentegen was echt onder de maat. Alle planten lagen door elkaar heen in de doos, zelfs niet eens meer in de plastic bakjes (die er overigens wel bovenop lagen).

Score: 10

Goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende service

Score: 7

er kan toch wel een bericht of gebeld worden door de chauffeur dat het plantgoed er is als je er op dat moment niet bent liggen de wortels uit te drogen

Score: 9

Alles zeer vlot verlopen.

Score: 10

geen verdere opmerkingen aan toe te voegen.

Score: 10

Ze zitten al in de grond

Tevreden klant

Prima planten, keurige levering

Alles prima voor elkaar

Alles ok

Goede snelle levering

Score: 9

Goedendag, We zijn positief onder de indruk van jullie bedrijf Alle planten staan er netjes verzorgd bij, keurig in rijen en er is een enorme keuze. Duidelijke mailings, overzichtelijke actuele site, voldoende uitleg over verzorging e.d..Klein feedback-tipje; de reeds betaalde klant die een bestelling komt ophalen, moet zich melden in de rij aan een drukke kassa. mvg

alles volgens afspraak

Score: 10

De beukjes zijn in goede conditie op de aangegeven dag gearriveerd

Landweerweg 12 A

5915 PC Venlo

Over Budgetplant

Budgetplant is een plantencentrum met topkwaliteit tuinplanten, bomen, potterie, kamerplanten en basismaterialen voor de tuin. Dankzij onze eigen kwekerij én grootschalige inkoop bij onze vaste kwekers, efficiënte verwerking en verzorging kunnen wij de prijzen laag en de kwaliteit hoog houden. Met onze kennis en ervaring, opgebouwd in ruim 30 jaar, voorzien we je van informatie en advies om het beste uit jouw planten te halen. Dit doen we in de winkel, in de webshop en via onze nieuwsbrief vol groene info en inspiratie. In ons restaurant kun je genieten van een hapje en drankje, en de kinderen vermaken zich in de speeltuin en bij de boerderijdieren. Daarom koop je bij ons alles voor jouw tuin: - Scherpe prijzen (met laagste prijsgarantie) - Groot assortiment - 3 maanden aangroeigarantie - Eigen kwekerij - Nog meer voordeel met ons spaarprogramma Spaarplant