Score: 6

Score: 10

Fijn geholpen goed personeel.

Score: 10

Het was helemaal top ! Mooie kerstboom, goede prijs, deskundige en attente verkoper en een levering op het afgesproken tijdstip. Wat wil je nog meer ?

Score: 10

Snelle levering, goede hulp gehad, groot assortiment, keuze op maat

Score: 10

Plezierige bezorger, snel en correct, alles zag er goed uit. Vr. Bedankt.

Snelle service mooie planten

Score: 10

Duidelijke informatie op website. Leveringen netjes volgens afspraak en planten van topkwaliteit. Gewoon goed.

Score: 8

De kwaliteit van de planten is goed, niets mis mee. maar van het beloofde bellen kwam niets terecht, de planten waren aanwezig en ik ben daarvoor niet gebeld, dat was wel de afspraak. kan gebeuren toch ?

Score: 8

Komt later in het voorjaar dan kan man pas zien of alles goed is aangeschlaan

Vriendelijk en behulpzaam.

Goede communicatie

Score: 6

Ik vind als je boven de 300 euro besteld dit als service de goederen levert

Score: 10

Levering volgens afspraak en eenngoed product

correcte levering

Klacht zeer netjes afgehandeld

Score: 10

super service, paar stuks beukenhaag sloeg niet aan na poten en kon kosteloos nieuwe krijgen. Goede tips voor verzorging per email!

Paar plantje stuk gegaan. Sturen gewoon nieuwe. Toppers

Landweerweg 12 A

5915 PC Venlo

Over Budgetplant

Budgetplant is een plantencentrum met topkwaliteit tuinplanten, bomen, potterie, kamerplanten en basismaterialen voor de tuin. Dankzij onze eigen kwekerij én grootschalige inkoop bij onze vaste kwekers, efficiënte verwerking en verzorging kunnen wij de prijzen laag en de kwaliteit hoog houden. Met onze kennis en ervaring, opgebouwd in ruim 30 jaar, voorzien we je van informatie en advies om het beste uit jouw planten te halen. Dit doen we in de winkel, in de webshop en via onze nieuwsbrief vol groene info en inspiratie. In ons restaurant kun je genieten van een hapje en drankje, en de kinderen vermaken zich in de speeltuin en bij de boerderijdieren. Daarom koop je bij ons alles voor jouw tuin: - Scherpe prijzen (met laagste prijsgarantie) - Groot assortiment - 3 maanden aangroeigarantie - Eigen kwekerij - Nog meer voordeel met ons spaarprogramma Spaarplant