Score: 10

Precies wat ik had besteld en de boompjes hadden grote kluiden veel beter dan bij andere bedrijven. Echt goed alles

Score: 10

Goede website. Prijzen zijn prima. Levering wordt slim aangepakt, altijd op vrijdag waarbij je zelf de datum aan kunt geven. Wat ik wel gek vond, ik moest voor 40 plantjes palletprijs betalen, 39 plantjes besteld dus. Er passen natuurlijk makkelijk 40 planten in de doos.

Snelle goede levering

was zoals afgesproken

Score: 9

Mooie planten en goed verpakt.

Score: 10

Bestelling voldeed aan mijn verwachting. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Score: 10

Bestelling en levering zoals afgesproken.

Score: 10

Vooraf prima uitleg over de aan te kopen boom gekregen. Levering snel en zonder problemen. Zeker een aanrader.

Score: 10

Alles naar wens verlopen, totaal geen klachten.

tja

Score: 4

De bollen( keizerskronen) zijn gisteren in de grond gepland. Volgend jaar (mei/juni) mag u deze vraag opnieuw stellen Groetjes, renben

Score: 8

bestelling kwam zoals belooft. Producten zien er zover goed uit. Nu nog poten en zien wat er opkomt

Score: 10

Makkelijk te bestellen en betalen online. Netjes een dag van te voren al een mail dat de bestelling klaarligt. En het ophalen ging ook perfect.

Score: 10

Zeer klantvriendelijk, zeker als je bij nader inzien wat bij wilt bestellen. Denken creatief met je mee.

Score: 9

Ontvangen zoals afgesproken. Planten zijn mooi geprijsd in vergelijking met andere leveranciers. Daarnaast zie ik dat de kwaliteit goed is en de planten al een mooie hoogte hebben. Ik heb de levering niet met 5 sterren beoordeeld omdat ik de bezorgkosten fors vindt t.o.v. de totaalprijs van de planten.

Score: 9

Er stond op de doos niet duidelijk aangegeven deze kant boven waardoor het een rommeltje was in de verpakking. Enkele planten waren uit de potjes. Nu was er door de bezorger geen rekening met de inhoud gehouden waardoor hij de doos op zn zijkant had neergezet.

Score: 10

Een late beoordeling maar alles was TOP Groetjes Gerda.

Score: 8

Goed verpakt, op tijd aangeleverd. Heel mooi boompje japanse esdoorn, Bloodgood.

Prima verzorgd

Top levering

Score: 10

Mooi vijgenstruikje en zeer goed verpakt

geen

Score: 9

conform afspraak geleverd, behulpzaam bij inladen

12 Landweerweg A

Venlo 5915 PC