Score: 8

Goede levering en kwaliteit van het produkt

Score: 10

Prima tevreden over de kwaliteit, alleen een tip sticker op potje wat wat is. Had planten besteld die op elkaar lijken met andere kleur bloei dus heel moeilijk te traceren wat wat is. Groet Adrie Wielemaker Pauluspotterstraat 10 2406tx Alphen aan den Rijn 06 18189686 [email protected]

Score: 10

Tot een volgende bestelling Tevreden klant

Score: 10

via internet besteld, keurig op afgesproken datum stond alles klaar.

Score: 8

Jammer dat we de bloembakken pas na 1,5 wk op konden halen. Maar het is goed gekomen. Hopelijk gaan de bloembakken lang mee. Bedankt

Score: 10

niks op aan te merken behalve dat de chauffeur een uur ervoor niet belde. viel wel prima binnen de bezorgtijd.

Score: 10

Online besteld kreeg dag ervoor al bericht dat de bessteling klaar stond. Snelle afhandeling

Score: 8

Metname de laurierplanten en bodembedekker vielen qua formaat wat tegen.

Score: 9

De bestelling werd op de afgesproken dag en tijd geleverd. De plantjes (Japanse Hulst) waren goed verpakt en zijn van goede kwaliteit. Ik vond ze wel iets klein van stuk. Nu maar afwachten hoe snel de plantjes aanslaan. Ook prima en vriendelijk telefonisch contact gehad. Zal in de toekomst waarschijnlijk hier weer bestellen. Met vriendelijke groet, A.A. Blankestein

Score: 9

Op dag van levering mail met tijd ontvangen maar ze waren er 6uur eerder en geen belletje vooraf ondanks dat dit wel wordt aangegeven. Verder alles goed voor elkaar.

Score: 10

Alleen aan de meld balie on kundig behandelt

Score: 10

Alles prima, planten van goede kwaliteit en correct geleverd

Score: 10

Mooie kant en klaar glansmispel haag. Op de afgesproken datum en tijd geleverd. Tweede bestelling is inmiddels geplaatst bij Budgetplant.nl

Score: 10

Mooie optijd en goede levering

Score: 10

Mijn planten zijn snel geleverd met daarbij nog wat plantadvies. Tot zo ver is het natuurlijk nog wachten of de planten doorwortelen,maar dat zal aan de service niet liggen. Die was gewoon goed.

Score: 10

keurig ingepakt. bestelling in orde.

Score: 5

De Bamboo was iel, erg droog en heeft inmiddels veel blad verloren. Hij overleeft het waarschijnlijk wel maar het is nog geen sieraad voor de tuin.

Score: 9

wij zijn er zeer tevreden over, het product ziet er ook er goed .

Score: 8

In prima staat ontvangen .

Score: 10

Alles klopte aan deze bestelling, netjes verpakt en beschermd. Planten en boom zagen er mooi uit Levering keurig op tijd en het kon zelfs geregeld worden dat ik het een week eerder kon ontvangen. Alles staat inmiddels in de grond. En nu hopen dat ze goed aanslaan met dit warme en droge weer. Wat mij betreft een dikke 10

Score: 9

Gewoon goed. Als beloofd keurig verpakt geleverd

Score: 10

Snelle levering, goed verpakt en kwalitatief goed.

Score: 9

Plant zou op voorraad zijn, levering toch een week later zonder overleg.

Score: 6

Levering niet in ��n keer compleet, en ��n plantje op sterven na dood. Verder veel waar voor je geld.

12 Landweerweg A

Venlo 5915 PC