Nvt

Score: 8

snelle levering en een kwalitatief goed product.

Score: 10

Bestellen en snelle levering. Goede planten, zo op het eerste gezicht.

Score: 8

Goede service, jammer van de lange levertijd

Score: 10

Levering / Product en Service is uitstekend.

Score: 8

Geleverd op afgesproken datum Prima verpakking grootte v/d planten viel wat tegen, i.p.v. 30-40cm heb ik 10-15cm ontvangen. Ik begrijp dat het hier om levende have gaat, maar het verschil is wel erg groot. Inmiddels zijn de plantjes gepoot en er is groei waarneembaar, dus uiteindelijk gaat alles wel weer goedkomen. Nog geen ervaring met de service, daarom niet beoordeeld.

Score: 9

Zes cipressen besteld. Na bestelling wilde ik de bezorgdatum wijzigen. Hierover gebeld, was geen probleem. Ik kreeg keurig een mailtje met nieuwe datum. Bezorging keurig op tijd. Boompjes zien er goed uit.

Score: 10

Vanaf de website, die vertrouwen uitstraalde, tot de levering alles prima geregeld. Vooraf nog een e-mail dat de bestelling klaar stond. Bedrijf en waren zien er tiptop uit.

Score: 7

Een deel vd potgrond was uit de kuip gevallen. Volgens mij is het vervoerbedrijf ook niet duidelijk dat het om kwetsbare producten gaat. Staat niets op doos hierover

Score: 10

goed verzorgde planten aanwezig voor een scherpe prijs.

Score: 10

Levering op afgesproken datum en goed verpakt.

Score: 10

Alles in een keer volgens afspraak :)

Score: 10

Op tijd geleverd, planten waren vers, personeel behulpzaam.

Score: 2

Bericht ontvangen dat planten op 4 juli zijn afgeleverd bij DPD. Zou worden bezorgd op 7 juli. Op 8 juli nog steeds niet ontvangen. Vrees dat dit de kwaliteint niet ten goede komt. Het pakket is bovendien niet te traceren door een error. Verder geen info ontvangen.

Score: 8

Hoewel de levering volledig verliep zoals was aangegeven vond ik het toch wel lang duren. Het heeft een precies een week geduurd. Het product was wel van goede kwaliteit en goed ingepakt.

Score: 8

alles goed ontvangen. Alleen de vaste plantjes plat op de bodem van de verzenddoos vind ik geen succes.

Score: 8

Jammer dat de planten door de doos heen lagen en onder de potgrond zaten

Mooie planten/bomen keurige aflevering

Score: 10

Alles uitstekend omdat het gewoon zo is. Verder heb ik echt niks meer hieraan toe te voegen.

Score: 9

De bestelde planten zijn in uitstekende staat De levering zou tussen de middag zijn en is uiteindelijk om drie uur in de middag bezorgd maar we werden hier wel keurig van op de hoogte gesteld. Het moment van bestelling en levering lagen wel anderhalve week uit elkaar dat vonden we best lang duren.

Snel en goed geleverd

Score: 8

als mijn plantjes het net zo goed doen ais die van mijn broer ben ik dik tevreden levertijd kan iets vlugger

Score: 10

Prachtige volle grote planten van een goede kwaliteit

De Planten zijn goed aangekomen Met vriendelijke groet

Score: 5

Dpd is niet bij ons aan de deur geweest maar heeft het gelijk tegenover in de schoonheidssalon afgegeven en wilde een briefje in de bus doen, toen mijn man hem aansprak. Dit ligt meer aan dpd dan aan uw service. De rest was zoals we verwacht hadden.

12 Landweerweg A

Venlo 5915 PC