Score: 10

Perfect budget plant kon het wel leveren maar stond er zelf niet achter dus belde de firma op om een ander soort te leveren perfect

Score: 8

Planten zijn keurig volgens afspraak geleverd. Nu nog afwachten hoe de planten aanslaan.

Alles prima verlopen.

goede service

Score: 10

alles goed gegaan. chauffeur heeft zelf nog gebeld. top geregeld en goede gezonde planten

Score: 10

Mooi op tijd geleverd, goede prijs en goed product.

Score: 10

Mooie planten, prima levering, exact volgens afspraak

alles prima

Score: 6

Toen ik de planten uitpakte lag alles door elkaar en planten zagen er niet fris uit.

Score: 8

mooie producten en een stipte levering

Alles gegaan zoals verwacht

Score: 9

Ik had het als prettig ervaren wanneer ik bericht had ontvangen dat mijn bestelling inderdaad geleverd en aanwezig was. Omdat ik 25km verderop woon vond ik het nodig om nu eerst te bellen om deze bevestiging te krijgen voordat ik misscgien voor niks zou rijden. Mijn bestelling was aanwezig dus daarover geen klacht

Score: 7

Planten waren liggend op elkaar gestapeld in een te kleine doos verpakt. Kwamen er gekreukeld uit

Score: 8

Keurige planten, snelle levering en een goede communicatie aan de telefoon.

Score: 9

planten zijn goed aangekomen, zien er ook goed uit nu nog even afwachten hoe ze aanslaan

Snelle levering, goed be wortelde planten, 8.5

Score: 9

Prima verpakt. Alleen de aflevering was een week later afgesproken en toen was het lastig met het in ontvangst nemen, jammer.

Score: 9

De bestelde struiken zijn perfect geleverd, alleen jammer dat er van Budgetplant geen order bevestiging via de mail krijgen.

Gewoon netjes geleverd

Score: 10

levering netjes volgens afspraak en de chauffeur belde een half uur voor aankomst . Mooie planten met goede wortels . uitstekend

Score: 8

Levering in goede orde en op tijd ontvangen. De planten zijn in goede conditie aangekomen en de service was goed. Pakket netjes binnen gezet. Score 4 op 5.

Score: 10

Alles is perfect geleverd. Nu afwachten.

Score: 10

Een heel goede service en mooie kwalitatieve plantjes.. Bedankt

Score: 8

Levering correct. Nu afwachten als de bomen gaan groeien.

Score: 10

Je bent altijd bang dat de planten tegenvallen; dat ze ieler zijn dan je verwacht of dat ze er gewoon niet goed verzorgt uit zien (eerder meegemaakt met ander internetsite). Zeker omdat ik hier de helft betaalde voor wat een struik op een andere site vroeg was ik hier wel huiverig voor. Nou dat was onterecht Ze zien er heel mooi vol uit, exact zoals ik hoopte. Dus zeer aan te raden.

12 Landweerweg A

Venlo 5915 PC