Doen wat afgesproken en gezegd is!

Geen mooie verhalen maar doen wat afgesproken en gezegd is. Komen afspraken na zoals het hoort. Alles perfect geregeld!

Super fijne waterontharder.

Deze waterontharder sinds Maart in gebruik, een super fijn apparaat met een handige display voor de instellingen. Hij is zo ingesteld dat het spoelen in de nacht plaats vindt, dus zit je nooit zonder onthard water overdag. De ontharder is ook zuinig met zout verbruik, nu 60 kuub water verbruikt en 20 kg zout met spoelen. Al met al zijn wij zeer tevreden met onze Aquamundas.

Geen kalkaanslag meer! Per direct!

Wij zijn sinds kort in het bezit van een “Water Genius Classic Green Line 900” en meteen na de keurige installatie door de monteur, Kevin Beemsterboer (wat een vakman!) konden wij genieten van een kalkvrije waterkwaliteit. In het begin heb je nog wel zoiets van: “Tuurlijk, laat maar eens zien.” Dus wat doe je in zo’n geval? Na het douchen de de glazen wand niet droogmaken. En inderdaad, na het opdrogen geen kalkaanslag te zien! Het is de investering zeker waard geweest. 2 keer per jaar de zoutblokjes bijvullen en je hebt geen hinder meer van kalkaanslag.

Fantastisch apparaat

Veel minder schoon te maken. Wij hadden veel kalk in het water. En nu niks meer. Douche ruimte en ramen geen witte kalk vlekken meer. Veel zachter haar met douchen. Auto wassen zonder na te drogen. Echt fantastisch.

Ik had dit jaren eerder moeten laten installeren

Water voelt fijner aan en minder zeep gebruiken. Ook de huid wordt zachter

Fijne meedenkende monteur

Ik ben altijd blij als ze zelf bellen dat mijn ontharder onderhoud nodig heeft want daar denk je niet ieder dag aan. Daarnaast heeft het goede advies van de monteur er voor gezorgd dat mijn ontharder geen zoutaanslag meer heeft.

Denkt in oplossingen

Goed en betrouwbare firma. We zn tevreden met de gekozen waterontharder.

Fijn water zoals we het hebben willen

We hebben de waterontharder nu een jaar of 3 denk ik zo en we zijn nog dik tevreden. In het verleden moesten we elke week de waterkoker kalkvrij maken en na plaatsen van de ontharder nooit meer hoeven doen. Ook de badkamer poetsen koste mega veel energie met al die kalk. Ook dat is verleden tijd. Nogmaals hartelijk dank!

Top organisatie!!

Heerlijk zacht water na installatie. Perfecte service. Ook na 2 jaar geweldig geholpen na probleem veroorzaakt door waterleidingbedrijf. Een aanrader in meerdere opzichten.

Betrouwbaar bedrijf en prima waterontharder

Sinds oplevering van onze nieuwe woning, hebben wij besloten om deel te nemen van het aanbod om met meerdere bewoners een waterontharder aan te schaffen. Dit is voor ons de eerste ervaring hiermee, en wij zijn zeer positief verrast over het heerlijke zachte water wat nu uit onze kranen stroomt. De waterontharder die wij hebben is van het type Aquamundas Ultrasoft Hybride. Deze heeft een hoge doorstroomcapaciteit, waardoor de waterdruk bij elk van kranen nagenoeg niet wordt verminderd. We hoeven nu geen kalk meer te verwijderen in de badkamer of keuken, is de was heerlijk fris en zacht en ook tijdens het douchen voelt het heerlijk aan, het water glijdt gewoon van je lichaam en ook met haren wassen is dit een verademing. Mijn vrouw heeft dit verschil direct opgemerkt. Het water smaakt, hoe vreemd het mag klinken, vele malen beter. Dit horen wij ook van familie of kennissen die op bezoek komen en het water hebben geproefd. Een dergelijk systeem zou je wellicht standaard verwachten in elke op te leveren nieuwbouw woning, maar helaas is dit hedentendage nog steeds niet het geval. Onze waterontharder is recent na 2 jaar gebruik voor het eerst aan een servicebeurt toegeweest, waarbij alles nog prima functioneerde en slechts met een speciale reinigingsvloeistof de filters zijn schoongespoeld. Kortom, alle lof voor Aquamundos met de aan ons geleverde waterontharder!

Super service.

Een bedrijf dat echt klaar staat voor zijn klanten. Zeer klantgericht en werkt oplossingsgericht. Ze maken waar wat ze beloven. Super.

Een bedrijf waar je op kan rekenen!

Goed advies gekregen, ik dacht dat het niet uitmaakt welke ontharder je hebt maar dat blijkt van meer factoren af te hangen. Zo blij met deze waterontharder, na het plaatsen heerlijk zacht water en van een van de medewerkers achteraf nog een telefoontje of het allemaal naar wens was gegaan.

Baanhoek 188 E

3361 GN Sliedrecht

Over Aquamundas.nl

Leverancier van waterontharders & drinkwater oplossingen.