Zeer veel moeilijkheden bij het in elkaar steken, eens het er staat is het een fijne tool

Ik kocht onlangs de "Wasmachine Verhoger met Lade Dubbel" van Wasophoogte. Ik had wat negatieve reviews gelezen omtrent het monteren, maar dacht dat ik dat, als goede ingenieur, wel gemakkelijker zou kunnen. Hoe naïef... Eén van de lades ontbrak 2 gaten in een paneel, die mijn man heeft moeten boren! De instructies zijn bijzonder onduidelijk omtrent het correct monteren van de lades. Als je het dan in orde krijgt, dan kan je de lade NIET inschuiven omdat het wieltje botst tegen een vijs die te veel uitsteekt, ook als je die keihard aanspant. Resultaat: we hebben het hoofd van de vijs moeten vijlen, en kloppen op de lade om deze er dan in te krijgen. Dit vind ik niet kunnen gezien de gevraagde prijs. Nu de verhoger er staat, ben ik er wel zeer tevreden van. Gezien de andere negatieve opmerkingen die te vinden zijn op het internet, wordt het wel eens tijd dat de producent hiermee aan de slag gaat!!!

Heel blij met de wasmachine kast

Wij zijn heel erg blij met de wasmachine kast, de kast was binnen 1 dag geleverd en is makkelijk in elkaar te zetten. De kast is van goede kwaliteit multiplex en niet het goedkope spaanplaat of Mdf.

super bedrijf

Ben zeer tevreden over Wasophoogte. Snelle levering en fijne service.

Kwalitatief goed product, en een snelle levering!

Havenweg 6

6101 AB Echt