Absoluut goede steunkousen waardoor minder moeiie benen bij fysiek zwaar werk!

Aardige mensen, goede, functionele steunkousen die echt het verschil maken mbt vermoeide benen bij fysiek zwaar werk. Ben werkzaamals ic.verpleegkundige en geen last van vermoeide benen na eenpittige dienst. Goede klantvriendelijke service .

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressie kniekousen op maat.

Super goede ondersteunende sokken

Bemerk significante positieve effecten tijdens mijn lopen en herstel perioden

• Welke Herzog product heb je besteld? Tubes en pro compressie kousen

TOP compressie sportsokken!!

Gebruik ze altijd met hardlopen. Drukverlagend en snel herstel

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressie Sportsokken

Makkelijke uitleg om de juiste maat uit te rekenen. Goede bezorging en duidelijke gebruiksaanwijzing

Heel blij mee. Gebruik ze preventief voor blessure leed. Dit gaat goed

• Welke Herzog product heb je besteld? Pro herzog en gewone herzog compressie

Jan Hulgen recommended this product, so I bought it, tried it and am very satisfied with it.

Never heard or tried any product from here, but will definitely buy more!

• Elbow compression

Top geregeld

Compressiekousen besteld, foutje gemaakt. Maar Herzog lost dat prima op! Helemaal tevreden.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressiekousen

Correct maat door opmeten verschillende punten

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressie tubes

heel goed

Levering via brievenbus in n mooi klein pakketje. Sokken passen uitstekend door de diverse metingen van de kuit en voet. Uitstekend

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressie sokken

Zijn zoals omschreven Voldoen aan verwachting Ondersteunen je voeten Geen blaren

• Welke Herzog product heb je besteld? Enkel sokken wit

Correct

X

Goed gevoel bij het lopen, maar zal nog wat moeten oefenen om ze aan en af te krijgen….

• Welke Herzog product heb je besteld? Pro

Prima tubes

Gezien de conditie van mijn onderbenen is een goede compressie van belang, zeker bij het sporten en daar voldoen de tubes van Herzog zeker aan.

• Welke Herzog product heb je besteld? Tubes

Supersnel geleverd

Bestelling was in minder dan 24 uur geleverd.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressiesokken, tubes en compressiekousen pro.

Klantgericht en goede kwaliteit

Gebeld met klantenservice over duur levering ivm marathon. De volgende dag had ik de sokken al binnen. Top.

• Welke Herzog product heb je besteld? enkelsokken

Snelle levering en prima product, zoals omschreven op site.

De levering werd snel uitgevoerd. Product is zoals omschreven op de site, voldoet aan de verwachting en is bij verzending degelijk verpakt. Leuk dat er een aantrekinstructie wordt meegeleverd.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressie kous PRO

het hardlopen voelt een stuk prettiger

Door de compressiekousen voel ik veel steun en voel ik dat mijn spieren in mijn onderbenen veel warmer zijn. Ik ga nu meer met een gerust hart hardlopen!

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressiekousen

Gewoon TOP!!

Had een spierscheuring in de kuit ( zweepslag) en bestelde bij Herzorg een paar Compressie kousen op de site stond een meet instructie om op verschillende punten de kuit op te meten, dit ingevuld en in de bestelling gezet en klaar een dag later kwamen de koude al binnen. En wat heb ik daar erg veel gemak van met mijn blessure echt geweldig!!

• Welke Herzog product heb je besteld? Herzorg pro compressiekouse.

Top pasvorm en kwaliteit

Ideaal om de juiste maat via de rekentool te vinden. Kwaliteit sokken erg goed en snelle levering.

• Welke Herzog product heb je besteld? PRO Compressiekousen

Fijne sokken!

Fijne sokken en uitstekend begeleid door de klantenservice.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressie sokken

Vlot geleverd, goede kwaliteit product

• Welke Herzog product heb je besteld? Goede ervaringen in het verleden met hun compressiekousen

Gemengd

De medium compressie zijn prima, maar de pro zakken steeds af.

• Welke Herzog product heb je besteld? Medium en pro compressie sokken

Netjes op tijd geleverd

‘s morgens besteld en de andere dag geleverd dus netjes volgens afspraak, dus ik kon er gelijk gebruik van maken en ze zitten prima

• Welke Herzog product heb je besteld? Enkel kousen voor de achillespees

Een aanrader

Mij kiné heeft me dit aangeraden na een achillespees operatie. Sinds ik ze draag voelen mijn benen veel lichter na een hele dag op mijn beten te staan. Mijn enkel zwelt niet meer op. En ze zitten heel lekker.

• Welke Herzog product heb je besteld? Steunkousen voor overdag.

Uitstekend!

Snelle levering en goed product!

• Welke Herzog product heb je besteld? enkelsok en hardloopkous

Een heel goed gevoel

• Welke Herzog product heb je besteld? Tube en mouwen

Over Herzog Medical

Herzog Medical is een internationale speler op het gebied van therapeutische elastische kousen binnen de sportwereld. Met de PRO Compressiekousen van Herzog blijf je blessurevrij, verbeter je je bloedcirculatie en presteer je als een PRO! De kousen van Herzog Medical zijn medisch gecertificeerd en de werking is wetenschappelijk bewezen.