Pasvorm is zeer goed

Snelle levering, sok heeft een perfecte pasvorm en zakt niet af.

• Welke Herzog product heb je besteld? Enkel sokken

Voetbed valt ruim!

Ik heb maat 38, maar het voetbed is veel te groot. Hierdoor vouwt de sok dubbel in mijn schoen. Mogelijk doordat ik iets wat smalle voeten, maar dit nooit ervaren bij andere merken. Zonde voor deze prijs! Als service wel een 25% kortingscode gekregen voor nieuwe sokken..

• Welke Herzog product heb je besteld? SUPPORT Compressie

Retourbeleid

Order keurig ontvangen maar moet retour. Twee mails gestuurd hoe te handelen, geen reactie tot op heden! En nu wel verzoek tot beoordeling, mijns inziens niet echt klantgericht. Nb opvolging nav deze recensie naar tevredenheid ! Voldoende meedenken voor eventuele oplossing van kant Herzog. Tip: automatisch gegeneerd bericht tot verzoek beoordeling paar dagen laten sturen dan nu staat ingesteld.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressie kousen

Prima beantwoord door de binnendienst

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressiesokken

Kan niet meer zonder

Geeft me zoveel steun tijdens het lopen. Zou niet meer zonder kunnen. Ook voor herstel gebruik ik de sokken en ben zeer tevreden. Heb duidelijk minder last van blessures.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressiekousen sport

TOP

Snelle levering en mooi en goed materiaal.

• Welke Herzog product heb je besteld? compresstubes en sok

Tegenvaller

Ik had goede verwachtingen van deze PRO compressiekousen. Na een kuitblessure ben ik voorlopig afhankelijk van extra ondersteuning. Ik kocht ze voor mijn fietstochten. De kleur (wit) was mede bepalend voor mijn keuze. Je ziet aan alles dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt, maar helaas vallen deze kousen mij tegen. Ondanks nauwkeurige opmeting van mijn onderbenen zitten ze mij te strak. Op de verpakking lees ik dat Herzog 5 compressieniveaus hanteert. In de webshop heb ik niet kunnen kiezen uit deze niveaus, anders was ik bij 1 begonnen, en niet bij 5 uitgekomen. Helaas zijn Support compressiekousen, gezien de beperkte kleurkeuze, voor mij geen optie.

• Welke Herzog product heb je besteld? PRO Compressiekousen

Goede producten, snelle levering

Heldere en duidelijke website, goede producten. Snelle levering en goede producten

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressie kousen

Zeer goed.

Snelle en goede service.

• Welke Herzog product heb je besteld? Tubes

Snelle levering uitstekend product

• Welke Herzog product heb je besteld? Enkelsokken

Goede richtlijnen op website, fantastisch product en snelle verzending.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressietubes

makkelijk en snel bestellen

ivm blessures aan voet stelde de podologie deze compressie kousen voor. wel die van herzog ivm strakke rek. scheeld enorm ,ze zitten erg strak maar de hele dag zitten ze perfect,geen last van met werken[hele dag staan/lopen] nu met aangepaste zoolen ook geen last meer van pijnlijke voeten. erg blij

• Welke Herzog product heb je besteld? knie kousen en enkel kousen

Hertog is Top!

Website maak het plaatsen de juiste bestelling gemakkelijk. Levering in 2 dagen. Belangrijkste: de producten zijn perfect!

• Welke Herzog product heb je besteld? Beenstukken

bestelde Herzogs zijn snel geleverd

perfecte pasvorm

• Welke Herzog product heb je besteld? support socks

voorlichting is niet duidelijk (genoeg)

Ik moet steunkousen dragen (helaas), maar ik moet oppassen daarmee in de zon. Omdat ik de sportsteunkousen (PRO compressie) had bekeken en ik dacht dat je daarmee dus wél in de zon mocht lopen, viel het me tegen dat ik ook hier een waarschuwing kreeg voor de zon (of heb ik dat verkeerd begrepen ?). Ik ben wel het een en ander gewend in compressiekousen, maar vind deze erg strak, vooral bij de voet(ingang). Ik vraag me dus af of het meten van de voetbreedte ook niet gemeten zou moeten worden ?

• Welke Herzog product heb je besteld? PRO compressiekousen

Goede ondersteuning van enkels.

Nog geen.

• Welke Herzog product heb je besteld? Enkel sokken

Perfecte sokken

De sokken zitten prima, geven goede doorbloeding. Mijn voeten zijn weer warm. Jammer van de grote tekst op de boord van de sok, een klein logo zou ik prettiger vinden.

• Welke Herzog product heb je besteld? Pro compressie enkelsokken

Heel tevreden

Ik heb de short van Herzog. Als amateur voetballer geeft het mij de support die ik nodig heb

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressie Short

super goede producten en prima service

alleen maar positief Beste product op dit gebied

• Welke Herzog product heb je besteld? compressoekousen en sokjes

Snelle levering en fijn product

De speciale maatvoering van Herzog maakt dat de kousen perfect zitten! Ik heb aanzienlijk minder last van mijn achillespees en merk een sneller herstel na lange duurlopen. Ook super snelle levering! Ik wil niet meer zonder.

• Welke Herzog product heb je besteld? Pro Compressiekousen

Duidelijke site en snelle verzending. Kousen zitten erg comfortabel!

• Welke Herzog product heb je besteld? Pro Compressiekousen

Over Herzog Medical

Herzog Medical is een internationale speler op het gebied van therapeutische elastische kousen binnen de sportwereld. Met de PRO Compressiekousen van Herzog blijf je blessurevrij, verbeter je je bloedcirculatie en presteer je als een PRO! De kousen van Herzog Medical zijn medisch gecertificeerd en de werking is wetenschappelijk bewezen.