Snelle levering, sok heeft een perfecte pasvorm en zakt niet af.
Ik heb maat 38, maar het voetbed is veel te groot. Hierdoor vouwt de sok dubbel in mijn schoen. Mogelijk doordat ik iets wat smalle voeten, maar dit nooit ervaren bij andere merken. Zonde voor deze prijs! Als service wel een 25% kortingscode gekregen voor nieuwe sokken..
Beste Milou, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u ongemakken heeft ondervonden met het voetbed van onze Support Compressiekousen. We willen dit graag voor u oplossen en ervoor zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. In uw inbox vindt u een persoonlijke e-mail met een mogelijke oplossing die we voor u hebben voorbereid. Met vriendelijke groet, Team Herzog
Originele beoordeling
Ik heb maat 38, maar het voetbed is veel te groot. Hierdoor vouwt de sok dubbel in mijn schoen. Zonde voor deze prijs!
Order keurig ontvangen maar moet retour. Twee mails gestuurd hoe te handelen, geen reactie tot op heden! En nu wel verzoek tot beoordeling, mijns inziens niet echt klantgericht. Nb opvolging nav deze recensie naar tevredenheid ! Voldoende meedenken voor eventuele oplossing van kant Herzog. Tip: automatisch gegeneerd bericht tot verzoek beoordeling paar dagen laten sturen dan nu staat ingesteld.
Originele beoordeling
Order keurig ontvangen maar moet retour. Twee mails gestuurd hoe te handelen, geen reactie tot op heden! En nu wel verzoek tot beoordeling, mijns inziens niet echt klantgericht. Graag reactie hoe retourneren en geld retour!!
Prima beantwoord door de binnendienst
Geeft me zoveel steun tijdens het lopen. Zou niet meer zonder kunnen. Ook voor herstel gebruik ik de sokken en ben zeer tevreden. Heb duidelijk minder last van blessures.
Wat fijn om te horen Dorien! Op naar heel veel mooie en blessurevrije trainingen! :)
Snelle levering en mooi en goed materiaal.
Ik had goede verwachtingen van deze PRO compressiekousen. Na een kuitblessure ben ik voorlopig afhankelijk van extra ondersteuning. Ik kocht ze voor mijn fietstochten. De kleur (wit) was mede bepalend voor mijn keuze. Je ziet aan alles dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt, maar helaas vallen deze kousen mij tegen. Ondanks nauwkeurige opmeting van mijn onderbenen zitten ze mij te strak. Op de verpakking lees ik dat Herzog 5 compressieniveaus hanteert. In de webshop heb ik niet kunnen kiezen uit deze niveaus, anders was ik bij 1 begonnen, en niet bij 5 uitgekomen. Helaas zijn Support compressiekousen, gezien de beperkte kleurkeuze, voor mij geen optie.
Beste Jan, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de kousen niet aan uw verwachtingen voldoen, vooral gezien uw recente kuitblessure en de behoefte aan extra ondersteuning. We hebben u vrijdag per e-mail een antwoord gestuurd m.b.t. de maatvoering / een mogelijk alternatief. Hopelijk kunt u daar iets mee. Als er nog andere vragen zijn laat het ons dan vooral weten!
Originele beoordeling
Beste Jan, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de kousen niet aan je verwachtingen voldoen, vooral gezien je recente kuitblessure en de behoefte aan extra ondersteuning. Het is goed om te horen dat je de kwaliteit van het product waardeert. We begrijpen echter dat de pasvorm cruciaal is en we willen je graag helpen om de best mogelijke ervaring te bieden. Op onze website staat duidelijk vermeld dat het belangrijk is om je onderbenen zorgvuldig op te meten om de juiste maat te bepalen. Het klinkt alsof je op dit moment niet de juiste maat in huis hebt. Ik stuur je even een persoonlijk berichtje m.b.t. je maatvoering. We denken graag mee en zodat je straks wel een oplossing hebt die aan je wensen voldoet.
Heldere en duidelijke website, goede producten. Snelle levering en goede producten
Snelle en goede service.
Snelle levering uitstekend product
Goede richtlijnen op website, fantastisch product en snelle verzending.
ivm blessures aan voet stelde de podologie deze compressie kousen voor. wel die van herzog ivm strakke rek. scheeld enorm ,ze zitten erg strak maar de hele dag zitten ze perfect,geen last van met werken[hele dag staan/lopen] nu met aangepaste zoolen ook geen last meer van pijnlijke voeten. erg blij
Website maak het plaatsen de juiste bestelling gemakkelijk. Levering in 2 dagen. Belangrijkste: de producten zijn perfect!
perfecte pasvorm
Ik moet steunkousen dragen (helaas), maar ik moet oppassen daarmee in de zon. Omdat ik de sportsteunkousen (PRO compressie) had bekeken en ik dacht dat je daarmee dus wél in de zon mocht lopen, viel het me tegen dat ik ook hier een waarschuwing kreeg voor de zon (of heb ik dat verkeerd begrepen ?). Ik ben wel het een en ander gewend in compressiekousen, maar vind deze erg strak, vooral bij de voet(ingang). Ik vraag me dus af of het meten van de voetbreedte ook niet gemeten zou moeten worden ?
Beste Henk, Bedankt voor je feedback! Onze compressiekousen zijn ook geschikt voor gebruik in de zon en bij warme temperaturen. Ze zijn vervaardigd met speciaal garen dat zorgt voor een goede warmte-uitwisseling met een ademend vermogen. Het klopt dat de compressiekousen behoorlijk strak zitten. Dit is juist een bewijs dat je de optimale compressie krijgt. De compressie op enkelniveau is het hoogst (30 mmHg), dus het kan inderdaad even moeite kosten om je voet door de ingang te krijgen. Dit is normaal en zorgt ervoor dat de kousen hun effectieve ondersteuning kunnen bieden. Mocht je toch nog vragen hebben (bijvoorbeeld over de pasvorm) dan denken we graag met je mee! Je kunt ons mailen op: [email protected]
Nog geen.
De sokken zitten prima, geven goede doorbloeding. Mijn voeten zijn weer warm. Jammer van de grote tekst op de boord van de sok, een klein logo zou ik prettiger vinden.
Ik heb de short van Herzog. Als amateur voetballer geeft het mij de support die ik nodig heb
alleen maar positief Beste product op dit gebied
De speciale maatvoering van Herzog maakt dat de kousen perfect zitten! Ik heb aanzienlijk minder last van mijn achillespees en merk een sneller herstel na lange duurlopen. Ook super snelle levering! Ik wil niet meer zonder.
Duidelijke site en snelle verzending. Kousen zitten erg comfortabel!
Herzog Medical is een internationale speler op het gebied van therapeutische elastische kousen binnen de sportwereld. Met de PRO Compressiekousen van Herzog blijf je blessurevrij, verbeter je je bloedcirculatie en presteer je als een PRO! De kousen van Herzog Medical zijn medisch gecertificeerd en de werking is wetenschappelijk bewezen.