Bestelling is beschadigd toegekomen

Bestelling is beschadigd toegekomen. Onmiddellijk contact opgenomen. Er werd zeer snel gereageerd en beloofd dat de beschadigde goederen binnen de 3 dagen zouden worden terug gestort.

Het duurde 5 dagen voor ik mijn.

Het duurde 5 dagen voor ik mijn bestelling kreeg en moest daarna weer 5 dagen wachten voor de 2e pakket want het kon niet in 1 keer verstuurd worden. Dat is niet erg, maar zou het wel vermelden bij de bestelling. Ik moest een mail sturen voor deze info, maar verder is alles prima.

Snelle levering. Goed verpakt. Heel leuke erotische snoepen.

Poduct kwam te laat

Ik had dit product op zondag nodig. Ik had deze verkoper gekozen omdat ze nog op zaterdag konden leveren. Helaas was het product te laat, en heb ik er niets aan.

Prima levering

Altijd verse producten die goed verpakt worden aangeleverd. Dit keer duurde de levering anders dan andere keren meer dan een week. Misschien tussendoor in zo'n geval een berichtje.we zijn je niet vergeten maar.

Alles super

Alles super

Super gedaan

Goed ingepakt, heel snel geleverd. Top

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

lekker drop

lekker drop

Amai wat een vlugge levering,het wordt.

Amai wat een vlugge levering,het wordt dolle pret op mijn verjaardag. Zal jullie website met plezier delen met vrienden.

Vlugge en vriendelijke behandeling en snel geleverd

De snoep voorzichtig ingepakt en snelle levering

Betrouwbaar en snelle levering

Betrouwbaar en snelle levering. Ook alles goed en netjes verpakt!

Ik geraakte ni meer aan Arizona zero en jullie warren mijn redding bedankt er voor .

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website, lekkere drop, snelle bezorging!

Snel geleverd en heerlijke mentos

Snel geleverd en heerlijke mentos

Alles prima & snel

Alles prima & snel

Snelle levering en heerlijke drop

netjes ingepakt en keurig op tijd

netjes ingepakt en keurig op tijd

De levering liet meer dan een week op.

De levering liet meer dan een week op zich wachten. De produxten waren perfect inorde.

Lekkere snoepjes geleverd.

Snoepjes keurig op tijd geleverd in een sterke verpakking. En de prijs was ook oke.

Snel geleverd zalige drop

Snel geleverd zalige drop

Toch nog netjes geleverd,top.

Toch nog netjes geleverd,top.

Ik ben super tevreden

Ik ben super tevreden. Ik had een fout gemaakt met een bestelling en die werd binnen no-time opgelost door de vriendelijke klantenservice. Daarna mijn bestelling netjes verpakt ontvangen. Helemaal top!

Levering duurde bijna 3 weken ipv de.

Levering duurde bijna 3 weken ipv de aangegeven 2-7 dagen. Ik heb er meerdere keren achteraan moeten bellen voor ik 1 keer per mail op de hoogte werd gehouden. Ik dacht even dat ik werd opgelicht, maar gelukkig is het uiteindelijk toch verzonden en de volgende dag geleverd.

Op 1 puntje na maar okee kan gebeuren

Op 1 puntje na maar okee kan gebeuren Volgende keer beter

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Dropwinkel.eu

Al sinds 2013 levert Dropwinkel de lekkerste drop in Nederland, België en elders ter wereld. Op het gebied van drop laten wij ons dan ook niet beperken. En bij ons is online drop kopen wel heel eenvoudig. Zo verkopen we zoete drop en verkopen we zoute drop. We hebben zachte drop en we hebben harde drop. We leveren dropstaafjes en we bezorgen ook muntendrop. En we plukken de vruchten van vegan drop en van suikervrije drop. Ongeacht of u nu op zoek bent naar kleine of naar grote hoeveelheden, elke dag opnieuw staan we voor een persoonlijke benadering. En dat maakt online drop kopen er alleen maar eenvoudiger en prettiger op. Meer dan alleen online drop kopen bij Dropwinkel Hoewel wij van Dropwinkel natuurlijk zijn gespecialiseerd in de verkoop van drop, kunt u bij ons meer dan alleen online drop kopen. Sinds de oprichting in 2013 hebben wij ons assortiment gevoelig uitgebreid. We verkopen onder meer oud-Hollands snoepgoed, Amerikaans snoepgoed en andere lekkere snoepjes die smaken naar meer. De overname van Dropwinkel in 2022 zorgde ervoor dat er nog meer producten hun weg vonden naar onze shop, zoals ons assortiment van frisdranken die ook los te verkrijgen zijn.