Snelle levering, goede service.

Verpakking beschadigd

Verpakking beschadigd

Mijn favoriete drop snel in huis voor.

Mijn favoriete drop snel in huis voor een ok� prijs.

supersnelle levering

supersnelle levering

Interessante prijzen

Interessante prijzen

super service

Er was iets met de verpakkingen die open waren gegaan en toen hebben jullie dit netjes opgelost en vond dit heel prettig

Snel geleverd in goede verpakking

Snel geleverd in goede verpakking

Correcte en snelle levering.

Correcte en snelle levering.

Snel geleverd.

Snel geleverd. Netjes verpakt.

snelle levering.

snelle levering.

Snelle levering van goede producten.

Snelle levering van goede producten.

mis gaat voor particulieren de inlevering van kratten en glazen flessen (chaudfontaine)

Wat er niet mis ging is de levering hoewel en de prijs zoals ik eerder meldde ook OK. Wat er wel mis ging is de inlevering van de kratten en flessen chaudfontaine 1 liter flessen. Telefonisch werd mij meegedeeld dat dropwinkel de lege kratten en flessen niet meer innam maar dat je die bij elke supermarkt kon inleveren. Nou daar stond ik dan in AH krat noch flessen werden geaccepteerd dus weer naar huis met toch nog een pittig gewicht per krat met 12 lege zware flessen. Ik weet niet hoe het gaat met horeca bedrijven maar voor particulieren was een waarschuwing dat je maar moet zien waar je de kratten en flessen laat op zijn plaats geweest, en geen statiegelden verhoogt de prijs per liter.

Duidelijke website met prima prijzen

Duidelijke website met prima prijzen en verzending volgens levertijd op site.

snel en goed geleverd

snel en goed geleverd

Snelle levering. Uitstekend verpakt.

Goede service en snelle aflevering

Goede service en snelle aflevering

Snelle bezorging en redelijke prijs

Het bestelproces was helder en verliep snel, net als de bezorging. Wij hebben een produkt gekocht dat hier niet in winkels in de buurt te krijgen is en hebben nu voorlopig genoeg in voorraad. De prijs was redelijk, mede omdat we genoeg bestelden om geen verzendkosten te hoeven betalen.

producten zijn prima in orde

Goede verpakking en producten zijn prima in orde! Daarnaast snel geleverd.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en een goede afhandeling en de levering was mooi op tijd.

alles op tijd geleverd

alles op tijd geleverd

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Correct

Snel en correcte levering

Pprima verpaktrima verpakt en makkelijk te vinden.

Prima verpakt en makkelijk te vinden.

Topaanbieding

Topaanbieding. Snelle levering van snoepgoed en dergelijke. What you see is what you get.

Duidelijke website

Duidelijke website , vlot geleverd, goede prijs

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Dropwinkel.eu

Al sinds 2013 levert Dropwinkel de lekkerste drop in Nederland, België en elders ter wereld. Op het gebied van drop laten wij ons dan ook niet beperken. En bij ons is online drop kopen wel heel eenvoudig. Zo verkopen we zoete drop en verkopen we zoute drop. We hebben zachte drop en we hebben harde drop. We leveren dropstaafjes en we bezorgen ook muntendrop. En we plukken de vruchten van vegan drop en van suikervrije drop. Ongeacht of u nu op zoek bent naar kleine of naar grote hoeveelheden, elke dag opnieuw staan we voor een persoonlijke benadering. En dat maakt online drop kopen er alleen maar eenvoudiger en prettiger op. Meer dan alleen online drop kopen bij Dropwinkel Hoewel wij van Dropwinkel natuurlijk zijn gespecialiseerd in de verkoop van drop, kunt u bij ons meer dan alleen online drop kopen. Sinds de oprichting in 2013 hebben wij ons assortiment gevoelig uitgebreid. We verkopen onder meer oud-Hollands snoepgoed, Amerikaans snoepgoed en andere lekkere snoepjes die smaken naar meer. De overname van Dropwinkel in 2022 zorgde ervoor dat er nog meer producten hun weg vonden naar onze shop, zoals ons assortiment van frisdranken die ook los te verkrijgen zijn.