Zeer correcte en snelle levering, indien er vertraging is, is er ook een goede communicatie!

Heerlijke zoetige drop voor een zacht prijsje

Ontzettend actief om de juiste kwaliteit te leveren, met zoveel service. Ik blijf voor altijd klant!

Vlot en compleet

Goede producten voor een schappelijke prijs, vlot geleverd

Correct

Goede producten, snelle levering

Tevreden

Klein min puntje maar denk eerder dat het aan de leverancier ligt dan aan dropwinkel Paketen komen af entoe beschadigd binnen

top

besteld en snel geleverd zonder problemen

Johan

Uitstekend leveringen

Snelle levering, goed product

ze zijn erg klantvriendelijk

ze bezorgen op tijd en zijn erg vriendelijk.

Uitstekend.

Netjes en op tijd geleverde producten.

correcte en snelle levering

Als particulier een bestelling gedaan. De levering was correct en op de geschatte levertijd bezorgd.

Correcte klantenservice en snelle levering

Ik bestelde snoep voor onze doopsuiker. Het bestelproces ging heel vlot. Er was snoep zwaar beschadigd en binnen de 12 uur na mijn mailtje kreeg ik antwoord dat het product gecrediteerd werd. Heel blij met werking !

Lang proces

Het bestellen op de website op zaterdag werkte helaas niet. Hierdoorop maandag vlot contact met een medewerker gehad. De verzending liet zich na betaling enkele dagen wachten zonder bericht. Hierdoor maakte ik mij zorgen of er uberhaupt een verzending op gang zou komen. Dit kwam doordat 1 artikel niet op voorraad lag, bleek na navraag. Uiteindelijk was het pakket er een week nadat ik het had willen bestellen op de website. Gelukkig had ik die tijd.

Een echt zoethoudertje

Redelijke prijzen. leuk assortiment.

Prima geregeld maar..

De bestelling was prima geregeld, het enige waar ik me aan stoor is dat ik nu al vier e-mailberichten binnen heb om mijn mening te geven over Dropwinkel. Vandaar dat ik nu maar een review achterlaat.

Vlotte service

Voor de eerste keer hier besteld en alles baar wens verlopen

Verkeerd artikel ontvangen en oplossingen laat lang op zich wachten

Bestellen ging makkelijk, alleen 1 verkeerd artikel ontvangen en de oplossing van deze melding duurt erg lang. Meerdere keren contact gehad maar helaas nog geen oplossing Update: vandaag dan toch mijn geld terug ontvangen na bijna 4 weken en meerdere emails

Snelle levering van goede lekkere drop!

Lekkere drop besteld en ontvangen!

Zie vorige opmerking van niet ontvangen artikel

Raar

Goede Seves

Dropwinkel is de enige winkel waar ik mijn Arizona zero kan kopen dus ben ik heel gelukkig dat ik er terug aangeraakt. Klaar ik wist ni wanneer het geleverd ging worden maar na een kleine 14 dagen heb ik het aangehad . Super te vreden .

Gemakkelijk besteld, goed verpakt en binnen een week ontvangen.

Gewoon goed

Gewoon goed

Snel bezorgd

Goede kwaliteit drop en snel geleverd

Prima Snelle bezorging

Snel en goed

Zoals beloofd en snel

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Dropwinkel.eu

Al sinds 2013 levert Dropwinkel de lekkerste drop in Nederland, België en elders ter wereld. Op het gebied van drop laten wij ons dan ook niet beperken. En bij ons is online drop kopen wel heel eenvoudig. Zo verkopen we zoete drop en verkopen we zoute drop. We hebben zachte drop en we hebben harde drop. We leveren dropstaafjes en we bezorgen ook muntendrop. En we plukken de vruchten van vegan drop en van suikervrije drop. Ongeacht of u nu op zoek bent naar kleine of naar grote hoeveelheden, elke dag opnieuw staan we voor een persoonlijke benadering. En dat maakt online drop kopen er alleen maar eenvoudiger en prettiger op. Meer dan alleen online drop kopen bij Dropwinkel Hoewel wij van Dropwinkel natuurlijk zijn gespecialiseerd in de verkoop van drop, kunt u bij ons meer dan alleen online drop kopen. Sinds de oprichting in 2013 hebben wij ons assortiment gevoelig uitgebreid. We verkopen onder meer oud-Hollands snoepgoed, Amerikaans snoepgoed en andere lekkere snoepjes die smaken naar meer. De overname van Dropwinkel in 2022 zorgde ervoor dat er nog meer producten hun weg vonden naar onze shop, zoals ons assortiment van frisdranken die ook los te verkrijgen zijn.