Alles goed en snel geregeld

Alles goed en snel geregeld

Goede prijs

Goede prijs, beter dan in een winkel , en snel geleverd

Goed en snelle levering

Goed en snelle levering

Lekker

Zeer lekkere drop

Lekkere suikervrije drop

Snelle levering, heerlijke suikervrije drop

Goed product aantrekkelijk geprijsd.

Goed product aantrekkelijk geprijsd soepel geleverd.

Voldaan aan verwachtingen

Goed, betrouwbaar, komt zijn beloftes na. Goed ge�nformeerd over bestelling.

HelemaalTop

HelemaalTop, fijne aanbieding.

Top en snel

Sel levering

goede service snelle verzending

Makkelijk te bestellen en goed en netjes bezorgd

Top zo door gaan bestellingen goed gegaan

Top zo door gaan bestelling goed gegaan Alles netjes in gepakt Duurt niet lang voor je het thuis krijgt

1ste bestelling

1ste bestelling zeer goed gelopen

De houdbaarheidsdatum.

De houdbaarheidsdatum van de producten viel ons erg tegen. Voor de zakjes chips was dat maar 6 weken.

dropwinkel ca. voordeligste aanbieder van chaudfontaine mineraalwater in glas.

Na enig onderzoek lijkty dropwinkel de voordeligste aanbieder van chaudfontaine mineraalwater in glas.

Kwaliteit bestelling OK! Snelheid levering kan beter!

Bestellingen worden altijd netjes verzorgd. Qua snelheid van de levering is er wellicht nog wel wat (intern procesmatig) wat te verbeteren. Overigens wordt de duur van de bestelling correct weergegeven.

Prima webwinkel!

Prima website, snelle verzending en de bestelling goed ingepakt, waardoor er geen schade is aan de silos met snoep. Als ik weer wat nodig heb bestel ik zeker weer hier! Goede prijs-kwaliteit

Dat de bestelling op tijd binnen is en.

Dat de bestelling op tijd binnen is en het is gewoon perfect

U bent de enige die het goed heeft gedaan

Uw bedrijf heeft het gewoonweg goed gedaan, u heeft kwaliteitssnoep in huis. Echter is de bezorging totaal niet naar wens, ze doen waar ze zelf zin in hebben, voordat het daadwerkelijk (slecht) bezorgd wordt, zijn de tijdstippen van bezorging 3x veranderd geweest, en vaak op het laatste moment zodat ik niet thuis was. En werd het gewoonweg achteloos op mijn veranda achtergelaten waardoor iedereen het had mee kunnen nemen. En gewoon durven beweren dat het goed is bezorgd

Prijs en levertijd

Prijs en levertijd

Fijne communicatie en topservice!

Fijne communicatie en topservice!

Bestellen was makkelijk en het product.

Bestellen was makkelijk en het product werd snel geleverd. Ondanks de disclaimer viel het tegen hoeveel lollys gebroken waren. Ongeveer de helft. Wij hebben dit nodig voor ons huwelijk dus moeten nog iets extras bedenken.

Snelle levering!

Snelle levering!

kwaliteit

goed kwaliteit die ik ook verwacht ,en een redelijker prijs en sneller levering

Was snel en correct geleverd

Was snel en correct geleverd

Snelle levering ! Goede producten

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Dropwinkel.eu

Al sinds 2013 levert Dropwinkel de lekkerste drop in Nederland, België en elders ter wereld. Op het gebied van drop laten wij ons dan ook niet beperken. En bij ons is online drop kopen wel heel eenvoudig. Zo verkopen we zoete drop en verkopen we zoute drop. We hebben zachte drop en we hebben harde drop. We leveren dropstaafjes en we bezorgen ook muntendrop. En we plukken de vruchten van vegan drop en van suikervrije drop. Ongeacht of u nu op zoek bent naar kleine of naar grote hoeveelheden, elke dag opnieuw staan we voor een persoonlijke benadering. En dat maakt online drop kopen er alleen maar eenvoudiger en prettiger op. Meer dan alleen online drop kopen bij Dropwinkel Hoewel wij van Dropwinkel natuurlijk zijn gespecialiseerd in de verkoop van drop, kunt u bij ons meer dan alleen online drop kopen. Sinds de oprichting in 2013 hebben wij ons assortiment gevoelig uitgebreid. We verkopen onder meer oud-Hollands snoepgoed, Amerikaans snoepgoed en andere lekkere snoepjes die smaken naar meer. De overname van Dropwinkel in 2022 zorgde ervoor dat er nog meer producten hun weg vonden naar onze shop, zoals ons assortiment van frisdranken die ook los te verkrijgen zijn.