Mooie vlotte levering.

Mooie vlotte levering. Als de zak met snoep ook nog dicht had gezeten was het een ster meer. Maar dat we alle snoepjes uit de doos bij elkaar moesten rapen kost uiteraard wel een ster. Voor de rest was de bestelling wel compleet en netjes.

Geweldig goede service.

Ik heb gekregen waar ik om vroeg. Het was op tijd bezorgd

Snelle levering. Goede producten. Scherpe prijs.

De snorpje niet hard ,heel zochtig.

De snorpje niet hard ,heel zochtig jemeer

Mooie prijzen en snel geleverd

Mooie prijzen en snel geleverd

Genoeg keuze

Genoeg keuze

Prima service en aanbod

Snelle levering, alles ging vlot. Ik kreeg wat ik graag wou.

De drop is top

De drop is top, gelukkig stevige verpakking De doos waar 10 kg drop zat was veel te slap, door het vervoersbedrijf aan alle kanten dichtgeplakt met plakband

Ruim aanbod

Correcte levering en een ruim aanbod. communicatie kan wel beter.

Snelle levering. Heerlijke drop

zoals steeds een correcte service

zoals steeds een correcte service

Hele goeie service!

Hele goeie service!

Correcte levering

Correcte levering. Heb de doos nog niet geopend. Is voor een feest binnen 2.5 maand

Snelle levering en heerlijke drop

Snelle levering en heerlijke drop

Ok� prijs maar open zakken

Ok� prijs maar de zakken kwamen open aan en veel drop flikkerde eruit toen ik het uit de doos haalde. 1 van de drop soorten was ook een stuk taaier dan het eigenlijk hoorde te zijn dus dat is wel jammer :/

Ricola besteld

Ricola besteld, veel goedkoper dan in de supermarkt. Snelle levering, goed verpakt

Top !

Overzichtelijke website, snelle verzending, product zoals omschreven of op foto.

vlotte en goede bezorging

vlotte en goede bezorging

Snelle levering,

Snelle levering, Goede prijs, kwaliteit, Super lekker.

5 Sterren

Nette snelle levering

Helaas was de zak met kouwgomballen.

Helaas was de zak met kouwgomballen stuk veel snoep los in de verpakking, dus beter in pakken

Soepele bestelling

2e bestelling gedaan en wederom soepel verlopen.

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

info@dropwinkel.eu

Over Dropwinkel.eu

Al sinds 2013 levert Dropwinkel de lekkerste drop in Nederland, België en elders ter wereld. Op het gebied van drop laten wij ons dan ook niet beperken. En bij ons is online drop kopen wel heel eenvoudig. Zo verkopen we zoete drop en verkopen we zoute drop. We hebben zachte drop en we hebben harde drop. We leveren dropstaafjes en we bezorgen ook muntendrop. En we plukken de vruchten van vegan drop en van suikervrije drop. Ongeacht of u nu op zoek bent naar kleine of naar grote hoeveelheden, elke dag opnieuw staan we voor een persoonlijke benadering. En dat maakt online drop kopen er alleen maar eenvoudiger en prettiger op. Meer dan alleen online drop kopen bij Dropwinkel Hoewel wij van Dropwinkel natuurlijk zijn gespecialiseerd in de verkoop van drop, kunt u bij ons meer dan alleen online drop kopen. Sinds de oprichting in 2013 hebben wij ons assortiment gevoelig uitgebreid. We verkopen onder meer oud-Hollands snoepgoed, Amerikaans snoepgoed en andere lekkere snoepjes die smaken naar meer. De overname van Dropwinkel in 2022 zorgde ervoor dat er nog meer producten hun weg vonden naar onze shop, zoals ons assortiment van frisdranken die ook los te verkrijgen zijn.