De bestelling kwam snel

De bestelling kwam snel, en goed ingepakt

Heerlijke muntendrop

Heerlijke muntendrop, snel geleverd voor een redelijke prijs.

Zeer tevreden ik had in mijn pakket.

Zeer tevreden ik had in mijn pakket veel snoepen die gebroken waren ik denk dat ze mijn pakket hebben laten vallen en na het melden hebben ze mij een nieuw pakket opgestuurd

Snel en met 5 ballen in een pakje

Snel en met 5 ballen in een pakje! Tegenwoordig verkopen ze alleen maar met 4 ballen. Ik heb direct 2 dozen besteld en binnen gekregen. Heel netjes verpakt ook, dank u wel! Mvg Claudia knijpinga

Bestellen was makkelijk en duidelijk

Bestellen was makkelijk en duidelijk, produkten geleverd op juiste data en zeer goed verpakt.

Het water loopt je in de mond.

Heerlijk (veel te! ;-p), super uitgebreid assortiment en een snelle levering!

Goede service en levering

Goede service en levering

juiste afwikkeling van het bestelde product

alles was goed gedaan

absurd lange levertermijn zonder verwittiging

Besteld op 16 december, nu, op 5 januari is nog steeds niet alles geleverd. Alhoewel het artikel beschikbaar stond en geleverd ging worden binnen 4 tot 8 werkdagen. Ik moet dan zelf bellen om info te krijgen!

Good products - just Meenk increased their prices heavily

After a recent order the supplier was late and then they found a solution without extra payment

Prima aangeleverd volgens bestelling

Prima aangeleverd volgens bestelling. Een opmerking: indien een bepaalde dropsoort niet direct leverbaar is graag een bericht hiervan. Nu moeten bellen (bij de vorige bestelling ook) waar mijn drop bleef.

Prima, snelle levering

Goede kwaliteit, snel geleverd. Helemaal top!

Top in 1 woord

Top in 1 woord

Dikke pluim

Snelle levering, goede verpakking en echt lekkernij voor de kleinkinderen. Vonden het super

alles goed gelukt

alles goed gelukt

Snelle & nette levering. Zoals aangegeven volgende dag geleverd

De snelle bezorging

De snelle bezorging

Producten waren goed verpakt en snel.

Producten waren goed verpakt en snel geleverd

Betrouwbare webwinkel

Makkelijk te bestellen, mooie prijzen en snel geleverd

Erg snel en goed geleverd

Erg snel en goed geleverd

erg tevreden

heel fijn dat ik hier kan bestellen wat niet meer in de winkel te koop is. nette en snelle bezorging

Duidelijk site

Duidelijk site Snelle levering Goede kwaliteit

Goede prijs

Goede prijs

Netjes verpakt kwam de bestelling aan.

Netjes verpakt kwam de bestelling aan. Zeer top en snel geleverd, je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling en goeie normale prijzen. Dit kan ook als een persoonlijke ervaringen worden opgevat maar ik vind dat de website op sommige vlakken toch een beetje onoverzichtelijk is en naar mijn eigen mening toch wel wat strakker en beter ingedeeld mag worden zodat alles een beetje makkelijker te vinden is. Voor de rest op en top.

Super en snel geleverd

Super en snel geleverd

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Dropwinkel.eu

Al sinds 2013 levert Dropwinkel de lekkerste drop in Nederland, België en elders ter wereld. Op het gebied van drop laten wij ons dan ook niet beperken. En bij ons is online drop kopen wel heel eenvoudig. Zo verkopen we zoete drop en verkopen we zoute drop. We hebben zachte drop en we hebben harde drop. We leveren dropstaafjes en we bezorgen ook muntendrop. En we plukken de vruchten van vegan drop en van suikervrije drop. Ongeacht of u nu op zoek bent naar kleine of naar grote hoeveelheden, elke dag opnieuw staan we voor een persoonlijke benadering. En dat maakt online drop kopen er alleen maar eenvoudiger en prettiger op. Meer dan alleen online drop kopen bij Dropwinkel Hoewel wij van Dropwinkel natuurlijk zijn gespecialiseerd in de verkoop van drop, kunt u bij ons meer dan alleen online drop kopen. Sinds de oprichting in 2013 hebben wij ons assortiment gevoelig uitgebreid. We verkopen onder meer oud-Hollands snoepgoed, Amerikaans snoepgoed en andere lekkere snoepjes die smaken naar meer. De overname van Dropwinkel in 2022 zorgde ervoor dat er nog meer producten hun weg vonden naar onze shop, zoals ons assortiment van frisdranken die ook los te verkrijgen zijn.