Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Super snel geleverd

Super snel geleverd, goede prijs en kwaliteit!

Prima geleverd, vreselijke verpakking

Prima geleverd, keurig op tijd en alles netjes. Maar volslagen belachelijk dat een pakje van ca. 17 x 8 cm. in een enorme doos gaat van a4 formaat en paweg 20 cm. hoog. Verspilling vsn heel veel papier en erg duur. Kan in een envelop en dan in de brievenbus. Om deze reden koop ik daar niet weer.

De bestelling correct en naar behoren.

De bestelling correct en naar behoren zoals verwacht afgehandeld.

Hadden zakjes van 200 gr besteld en 170.

Hadden zakjes van 200 gr besteld en 170 gr gekregen??

Snel geleverd, goed verpakt, goeie producten en niet te duur

Niet alles is op voorraad

Niet alles is op voorraad

De levering was tijdig en volledig

De levering was tijdig en volledig

Goede producten tegen prima prijs

Normaal altijd prima met verzending.

Normaal altijd prima met verzending. Deze keer wel een melding in de mail maar een paar uur later melding sorteerprobleem. Na 4x contact opgenomen met dropwinkel.eu en er werd meteen gereageerd en actie ondernomen. Inmiddels is het pakket bezorgd.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit

Heb 9 dagen later mijn spullen.

Heb 9 dagen later mijn spullen ontvangen, duurde te lang

De bestelling was op tijd en ik werd.

De bestelling was op tijd en ik werd goed op de hoogte gehouden.

Prima op tijd vriendelijke bezorger

Prima op tijd vriendelijke bezrger

Er was een leveringsprobleem bij de.

Er was een leveringsprobleem bij de leverancier. Daar kreeg ik geen bericht van, moest zelf bellen

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Jullie hebben het prima gedaan

Jullie hebben het prima gedaan, maar de bezorgdienst DHL belooft tot twee keer toe langs te komen (waarvoor ik thuis blijf). Ze bellen vervolgens niet aan en zeggen mij te hebben gemist?! In plaats van woensdag had ik mijn bestelling pas zaterdag.

Good price for quality food.

Good price for quality food.

Geen problemen bij het bestellen

Geen problemen bij het bestellen. Snelle levering. Top ??

Snelle en cordate levering

Snelle en cordate levering

Prima prijs kwaliteit verhouding en.

Prima prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Voor het eerst besteld en de bestelling.

Voor het eerst besteld en de bestelling was niet compleet. Ze zouden het naar sturen maar nog niets ontvangen. Opzich geld kwaliteit is heel goed.

Snelle levering.

Snelle levering.

Super goede service gekregen ba een.

Super goede service gekregen ba een klacht

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden, en werd snel geleverd!

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Dropwinkel.eu

Al sinds 2013 levert Dropwinkel de lekkerste drop in Nederland, België en elders ter wereld. Op het gebied van drop laten wij ons dan ook niet beperken. En bij ons is online drop kopen wel heel eenvoudig. Zo verkopen we zoete drop en verkopen we zoute drop. We hebben zachte drop en we hebben harde drop. We leveren dropstaafjes en we bezorgen ook muntendrop. En we plukken de vruchten van vegan drop en van suikervrije drop. Ongeacht of u nu op zoek bent naar kleine of naar grote hoeveelheden, elke dag opnieuw staan we voor een persoonlijke benadering. En dat maakt online drop kopen er alleen maar eenvoudiger en prettiger op. Meer dan alleen online drop kopen bij Dropwinkel Hoewel wij van Dropwinkel natuurlijk zijn gespecialiseerd in de verkoop van drop, kunt u bij ons meer dan alleen online drop kopen. Sinds de oprichting in 2013 hebben wij ons assortiment gevoelig uitgebreid. We verkopen onder meer oud-Hollands snoepgoed, Amerikaans snoepgoed en andere lekkere snoepjes die smaken naar meer. De overname van Dropwinkel in 2022 zorgde ervoor dat er nog meer producten hun weg vonden naar onze shop, zoals ons assortiment van frisdranken die ook los te verkrijgen zijn.