snel geleverd

snel geleverd

Goed & tevreden

Goed and Fisherman Friends wat ik zochte.

Price!!!

Recently there was a severe price increase per kg on Meenk drop . I dont know if the 30% price increase was due u to Meenk (THIEVES!) or Dropwinkel.eu. but price increase has been out of the ordinary

Top kwaliteit

Vanaf het bestellen tot aan het afleveren is alles vlot en soepel verlopen.

Snel geleverd!

Snel geleverd!

Aanrader ??????????

Uitgebreid assortiment, duidelijke site. Snelle levering. Helemaal top! Zeker voor herhaling vatbaar. Aanrader.

Ik kreeg compleet andere lollies.

Ik kreeg compleet andere lollies geleverd!

Beloften waargemaakt.

Beloften waargemaakt.

Snelle bezorging.

Snelle bezorging.

Snelle levering, volledig geleverd en goed verpakt. Wij gaan hier zeker weer bestellen.

Kwaliteitsproducten snel en correct geleverd

Ik bestelde een aantal zakken suikervrije dropkatten van De Bron. De bestelling werd nog dezelde dag dag verzonden en werd heel snel geleverd. De zakken met dropkatten waren goed beschermd verpakt en het product voldeed 100% aan de verwachtingen. Zodra ik door deze voorraad drop heen ben zal ik hier zeker weer opnieuw bestellen. Een echte aanrader!

Snel geleverd aan een goede prijs

Snel geleverd aan een goede prijs. Goedkoper thuis afgeleverd uit Nederland dan bij ons in Vlaanderen in de groot warenhuizen

Niet leverbare artikelen laat bericht

Iets besteld en al betaald, maar kreeg pas 5 dagen later bericht dat het niet meer leverbaar was. Het geld heb ik ook pas weer 5 dagen later op mijn rekening terug ontvangen. Waarom zet je iets op je webshop, als het niet leverbaar is?

Snelle en goede service,goede kwaliteit.

Snelle en goede service,goede kwaliteit en erg lekker.

Goed verpakt

Goed verpakt, lekker snel

Bestellen gaat makkelijk

Bestellen gaat makkelijk. Goede hulp gehad. En super producten

Altijd tevreden!!!

Bestel geregeld mijn vaste producten en ben altijd tevreden.

Goed en snel geleverd.

Goed en snel geleverd.

Prima service!!

Prima service!!

Makkelijk bestellen en zeer snel geleverd

Het bestellen verliep heel eenvoudig, de communicatie over de levering was snel en correct en de levering was zeer snel (volgende dag).

De voorraadweergave op de site is niet.

De voorraadweergave op de site is niet betrouwbaar. Kan beter!

2 weken gewacht op mijn order die nog.

2 weken gewacht op mijn order die nog steeds er niet is. Gebeld erover maar Anouschka maakt valse beloftes. Wacht nog steeds op haar email en totdat mijn geld terug wordt gestort. Bespaar je tijd en moeite en bestel hier niet.

Netjes verpakt en een snelle levering

Netjes verpakt en een snelle levering

Snelle levering , goed product

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Dropwinkel.eu

Al sinds 2013 levert Dropwinkel de lekkerste drop in Nederland, België en elders ter wereld. Op het gebied van drop laten wij ons dan ook niet beperken. En bij ons is online drop kopen wel heel eenvoudig. Zo verkopen we zoete drop en verkopen we zoute drop. We hebben zachte drop en we hebben harde drop. We leveren dropstaafjes en we bezorgen ook muntendrop. En we plukken de vruchten van vegan drop en van suikervrije drop. Ongeacht of u nu op zoek bent naar kleine of naar grote hoeveelheden, elke dag opnieuw staan we voor een persoonlijke benadering. En dat maakt online drop kopen er alleen maar eenvoudiger en prettiger op. Meer dan alleen online drop kopen bij Dropwinkel Hoewel wij van Dropwinkel natuurlijk zijn gespecialiseerd in de verkoop van drop, kunt u bij ons meer dan alleen online drop kopen. Sinds de oprichting in 2013 hebben wij ons assortiment gevoelig uitgebreid. We verkopen onder meer oud-Hollands snoepgoed, Amerikaans snoepgoed en andere lekkere snoepjes die smaken naar meer. De overname van Dropwinkel in 2022 zorgde ervoor dat er nog meer producten hun weg vonden naar onze shop, zoals ons assortiment van frisdranken die ook los te verkrijgen zijn.