Ruime keuze en snelle levering

Netjes en vlug bezorgd

Netjes en vlug bezorgd

Heel snel geleverd!

Heel snel geleverd!

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering!

Gewoon prima

Gewoon prima

Slechte service

Verkeerde info op website met ingredi�nten, daardoor bestelling moeten retourneren maar geen antwoordnummer moest de kosten zelf betalen. Daarnaast zit ik nog steeds te wachten op get terugstorten van mijn geld. Klantenservice is slecht bereikbaar of reageert helemaal niet. Erg jammer en vervelend.

1ste bestelling en alles prima verlopen.

1ste bestelling en alles prima verlopen.

Snelle levering aan een goede prijs

Dit is mijn derde bestelling bij Dropwinkel en dat loopt voorbeeldig . Alles netjes thuis geleverd en beter koop dan in de winkel

Snelle levering en vertrouwde site

Snelle levering en vertrouwde site

Snel

Was snel geleverd en de prijs was goed bestel volgende keer weer.

Snelle verzending

Snelle verzending. Alles perfect. O ja ook nog lekkere snoepjes. Dank je wel.

Goede producten netjes geleverd

Goede producten netjes geleverd. 1 puntje: levertijd was helaas niet duidelijk.

Top bedrijf

Top bedrijf

Van bestellen tot leveren een aanrader! Prijs kwaliteit prima

Dropjes perfect

Dropjes perfect, deze k7n je bijna nergens meer krijgen . Echt top ! Ook snelle levering. Kaneelkussentjes minder, ze waren vochtig. Dit kan uiteraard gelegen hebben aan de bezorgdienst. Maar wel jammer want het is daardoor minder lekker

Lekker snel.

Prima site, mooi assortiment, goede prijs en heel snel en netjes bezorgd

Mooi op de afgesproken tijd gebracht

Mooi op de afgesproken tijd gebracht, zo zit ik nooit zonder.

Goed verpakt

Goed verpakt. Het kwam veel sneller als verwacht binnen.

Goede snelle service. Het zakelijk bestellen op rekening is erg fijn.

Goede prijs netjes en snel bezorgd

Goede prijs netjes en snel bezorgd

TOP.

Ging zoals verwacht. Artikelen besteld en de volgende dag kwamen ze.

Haalde dit spul altijd bij de Sligro.

Haalde dit spul altijd bij de Sligro voor Sint Maarten . Hier bij dropwinkel veel meer keuze en prijs ook aantrekkelijker. Alleen de levering , die keurig verzorgd was, duurde wat lang. Dus volgend jaar doe ik de bestelling wat eerder.

Super snelle verzending, erg tevreden

Bedrijf is snel met leveren maar ik.

Bedrijf is snel met leveren maar ik vind het wel kort op de datum

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Dropwinkel.eu

Al sinds 2013 levert Dropwinkel de lekkerste drop in Nederland, België en elders ter wereld. Op het gebied van drop laten wij ons dan ook niet beperken. En bij ons is online drop kopen wel heel eenvoudig. Zo verkopen we zoete drop en verkopen we zoute drop. We hebben zachte drop en we hebben harde drop. We leveren dropstaafjes en we bezorgen ook muntendrop. En we plukken de vruchten van vegan drop en van suikervrije drop. Ongeacht of u nu op zoek bent naar kleine of naar grote hoeveelheden, elke dag opnieuw staan we voor een persoonlijke benadering. En dat maakt online drop kopen er alleen maar eenvoudiger en prettiger op. Meer dan alleen online drop kopen bij Dropwinkel Hoewel wij van Dropwinkel natuurlijk zijn gespecialiseerd in de verkoop van drop, kunt u bij ons meer dan alleen online drop kopen. Sinds de oprichting in 2013 hebben wij ons assortiment gevoelig uitgebreid. We verkopen onder meer oud-Hollands snoepgoed, Amerikaans snoepgoed en andere lekkere snoepjes die smaken naar meer. De overname van Dropwinkel in 2022 zorgde ervoor dat er nog meer producten hun weg vonden naar onze shop, zoals ons assortiment van frisdranken die ook los te verkrijgen zijn.