Lekker goedkoop daar houd ik ontzettend.

Lekker goedkoop daar houd ik ontzettend van!

Superlief dank je wel!

Superlief dank je wel!

Ik houd van:snel in huis hebben zonder.

Ik houd van:snel in huis hebben zonder moeite te doen. Gewoon hups bestellen en afrekenen. Netjes!

Lekkere drop

Lekkere drop. En vlot geleverd.

Top winkel en goed ingepakt

Top winkel en goed ingepakt

Redelijk snel en lekker van kwaliteit.

Redelijk snel en lekker van kwaliteit.

Price quality is okay

Price per kilo is still acceptable but the speed and handeling of the request is always reliable

Zoete aanrader! ??

Vlotte verzending en alles werd zorgvuldig geleverd.

Eerste ervaring

Eerste ervaring, keurig op tijd, prima

Aanrader

Van bestellen tot bezorgen. Alles prima geregeld!

Een week voor dat het nodig was besteld.

Een week voor dat het nodig was besteld en niet geleverd. Uiteindelijk debestelling geannuleerd

Het heeft een week geduurd voordat me.

Het heeft een week geduurd voordat me bestelling binnen kwam

Goedkoop

Goedkoop! Bedankt voor de snelle levering.

Snelle levering, duidelijk site

Snelle levering Voldoet aan de verwachtingen

Heel fijn dat ik die snoepjes weer heb

Heel fijn dat ik die snoepjes weer heb. Vroeger bij een tankstation aangeschaft maar opeens waren ze uit het assortiment. Dus via deze weg goedkoper en makkelijker

product zoals besteld en snel geleverd

product zoals besteld en snel geleverd. Prijzen mogen nog lager voor opgewerkt suiker haha

Dropshipper die lang laat wachten

Edit: Er is ondertussen vriendelijk contact met mij opgenomen opgenomen en de situatie is uitgelegd. Echter is op dit moment nog steeds niet duidelijk wanneer het product geleverd kan worden. Op de site wordt nog steeds vermeld dat het product in 4 tot 8 dagen geleverd wordt, wat mij sterk lijkt aangezien mij nog niet verteld kon worden wanneer het product weer op voorraad/beschikbaar is. Dit slaat alles. Je verwacht dat de service dat dit bedrijf is dat het producten op voorraad heeft die hier moeilijk te verkrijgen zijn. Wat blijkt, zij dropshippen alles gewoon door. Jouw bestelling kan dus gerust 2 a 3 weken duren voordat zij het pas door sturen naar jou. Zeer teleurstellend, daarom bestel ik niet op een site zoals dit, je wil juist snel je product en daar betaal je dan ook voor. En dan al een email sturen met de vraag hoe je je bestelling is verlopen voordat je �berhaupt een email van ze hebt ontvangen met een melding over hoe lang het bezorgen gaat duren. Niet over te spreken, zou er niet bestellen tenzij je absoluut geen haast hebt met je bestelling ( in de veronderstelling dat mijn bestelling nog aan gaat komen ooit).

Goede service en snelle reactie op.

Goede service en snelle reactie op vragen

Super snelle levering

Super snelle levering Super lekker en een goede prijs Ben tevreden

Zeer korte houdbaarheidsdatum - Peijnenburg Ontbijtkoek

Onderstaand product besteld op 16-10-2023 en paar dagen later ontvangen maar helaas met t.h.t. 21-11-2023! 100 koeken! PEIJNENBURG | ONTBIJTKOEK PER STUK VERPAKT | 28 GRAM | 100 STUKS

Heel mooi verpakt

Heel mooi verpakt, ookal stond er op de website dat verzending vertraagd was toch snel gekomen.

Communicatie en levering

Helaas gaat het mis in de communicatie en bezorging. Ruim 2 weken gewacht op producten ivm traktatie. In al die tijd geen reactie omtrent de communicatie en levering. Tegenwoordig komen producten uit China sneller ipv uit eigen land. Mijn verantwoording hierin is dat ik te laat stappen heb ondernomen. Heb een mail gestuurd dat de bestelling geannuleerd kan worden. Vooralsnog geen reactie.

Slechte communicatie. Na de bestelling en betaling hoorde ik.

Na de bestelling en betaling hoorde ik niks. Na een week maar eens gemaild en toen werd er gezegd dat je eerst een acount moest aanmaken,dit stond nergens vermeld. Maar ondertussen wel een mail met bedankt voor u bestelling. Ook nadat ik een account had aangemaakt vond ik niks terug. Dit had beter gemeld moeten worden ook als sommige bestellingen langer duren .

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Dropwinkel.eu

Al sinds 2013 levert Dropwinkel de lekkerste drop in Nederland, België en elders ter wereld. Op het gebied van drop laten wij ons dan ook niet beperken. En bij ons is online drop kopen wel heel eenvoudig. Zo verkopen we zoete drop en verkopen we zoute drop. We hebben zachte drop en we hebben harde drop. We leveren dropstaafjes en we bezorgen ook muntendrop. En we plukken de vruchten van vegan drop en van suikervrije drop. Ongeacht of u nu op zoek bent naar kleine of naar grote hoeveelheden, elke dag opnieuw staan we voor een persoonlijke benadering. En dat maakt online drop kopen er alleen maar eenvoudiger en prettiger op. Meer dan alleen online drop kopen bij Dropwinkel Hoewel wij van Dropwinkel natuurlijk zijn gespecialiseerd in de verkoop van drop, kunt u bij ons meer dan alleen online drop kopen. Sinds de oprichting in 2013 hebben wij ons assortiment gevoelig uitgebreid. We verkopen onder meer oud-Hollands snoepgoed, Amerikaans snoepgoed en andere lekkere snoepjes die smaken naar meer. De overname van Dropwinkel in 2022 zorgde ervoor dat er nog meer producten hun weg vonden naar onze shop, zoals ons assortiment van frisdranken die ook los te verkrijgen zijn.