Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, netjes verpakt (met extra zakje drop) En een goede prijs

Snelle levering, scherpe prijzen.

xilifresh peppermint snel geleverd

xilifresh peppermint snel geleverd, goede prijs

Harstikke goedde winkel, betrouwbaar lekker drop! Beter krijg ik nu die 5 kilo snoep hahahahahahhahahahah

Super service toen ik belde

Zo geweldige service van de vrouw aan de telefoon! Wij hadden elders grote salmiakknotsen besteld, maar bleken kleine te zijn. Toen ik jullie belde ging ze zelf even checken in het magazijn of het daadwerkelijk de grote super knotsen waren. Heel fijn, wisten we zeker dat we juiste bestelden.

Goedkoop en snelle levering

Slechte service

Zure snoepjes besteld, deze waren niet zuur maar eerder zoet. Telefonisch contact gehad en gemailt maar geen antwoord. Maar dan wel 2 x vragen om een review ???? ik vind het niet klantvriendelijk en bestel ook niet meer bij jullie

Altijd top

Zo vaak besteld, altijd goede aflevering en kwaliteit altijd goed. En..nooit een melding dat er iets niet leverbaar is!!! Vooral de haverstro; daar geniet de gehele familie van, vooral de ouderen!!

super

hele goeie en snelle service netjes verpakt en goeie communicatie kortom een aanrader om hier iets te bestellen

Omdat mijn pakje zo snel is gekomen

Omdat mijn pakje zo snel is gekomen

snel geleverd

snel geleverd, goede prijs

4 trayen energie voor 40 euro is echt.

4 trayen energie voor 40 euro is echt een koopje en niet eens verzendkosten. Ik heb jullie bij iedereen aangeraden,super gewoon!

Fijne website

Fijne website, heel veel keuze, bezorging volgens de aangegeven tijden, houdbaarheid van de producten is lang en een goede en concurrerende prijs. Ik zou zeker nog een keer bestellen.

Geweldig heerlijk thuis bezorgt

Geweldig heerlijk thuis bezorgt

Topbedrijf

Dozen snoep voor de goedkoopste prijs.Snel en correct bezorgd,kortom topbedrijf!

Makkelijk en goedkoop

Makkelijk bestellen en de vorige keer werd prompt geleverd! En nog een goede prijs ook.

Super blij dat we op deze manier iets.

Super blij dat we op deze manier iets erg leuks hebben kunnen trakteren

Al jaren een stabiel goede kwaliteit

Al jaren een stabiel goede kwaliteit

Netjes verpakt, snel geleverd

Bestellen ging vlotjes, afhandeling ok

Ik had een vraag over een product

Ik had een vraag over een product, deze was zeer snel beantwoord. Klantvriendelijk en snelle service

Snelle service en goede aanbiedingen.

Snelle service en goede aanbiedingen voor snacks! Ik ben er blij mee!

Een bestelling gedaan via een partner

Een bestelling gedaan via een partner en zeer tevreden Snelle verzending daar houden we van

Lekker snel veel keus the place to.

Lekker snel veel keus the place to order

Mijn droom

Mijn droom, ooit 'te baden' in gemengde drop kwam uit. Het was netjes, compleet, keurig op tijd volgens opgave en helemaal zoals ik het me had voorsteld en hebben wilde. Er viel niet m��r te wensen en op is het nog lang niet.

Vind het alles heel duidelijk op de site

Vind het alles heel duidelijk op de site

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Dropwinkel.eu

Al sinds 2013 levert Dropwinkel de lekkerste drop in Nederland, België en elders ter wereld. Op het gebied van drop laten wij ons dan ook niet beperken. En bij ons is online drop kopen wel heel eenvoudig. Zo verkopen we zoete drop en verkopen we zoute drop. We hebben zachte drop en we hebben harde drop. We leveren dropstaafjes en we bezorgen ook muntendrop. En we plukken de vruchten van vegan drop en van suikervrije drop. Ongeacht of u nu op zoek bent naar kleine of naar grote hoeveelheden, elke dag opnieuw staan we voor een persoonlijke benadering. En dat maakt online drop kopen er alleen maar eenvoudiger en prettiger op. Meer dan alleen online drop kopen bij Dropwinkel Hoewel wij van Dropwinkel natuurlijk zijn gespecialiseerd in de verkoop van drop, kunt u bij ons meer dan alleen online drop kopen. Sinds de oprichting in 2013 hebben wij ons assortiment gevoelig uitgebreid. We verkopen onder meer oud-Hollands snoepgoed, Amerikaans snoepgoed en andere lekkere snoepjes die smaken naar meer. De overname van Dropwinkel in 2022 zorgde ervoor dat er nog meer producten hun weg vonden naar onze shop, zoals ons assortiment van frisdranken die ook los te verkrijgen zijn.