@%#�

x

grote heimwee naar drop

Ik heb grote heimwee naar drop. Dus ging ik opzoek. De meeste winkels verkochten niet naar Israel en U wel.Heb besteld en wacht nu op de heerlijke drop.

Fijne website.

Fijne website waar je makkelijk winkelen kan

Einfach einfach :)

Einfach zu bestellen. Super Kommunikation. Schnelle Lieferung. Fertig!

Het was niet eenvoudig om dit artikel.

Het was niet eenvoudig om dit artikel online te vinden maar Dropwinkel heeft het en voor een goede prijs. Kortingscode hielp hier ook bij, aanmelden voor nieuwsbrief en de code werd gelijk verstuurd (dat is vaak anders en kun je de kortingscode juist niet gebruiken)

Aanrader

Groot aanbod, scherpe prijzen, snelle verzending en ook nog eens 10% korting op de eerste bestelling gehad.. Helemaal top!!

Blij, deze webshop gevonden te hebben.

Deze webshop heeft glazen flessen, heel fijn!

Drop die je nergens anders kan kopen

Drop die je nergens anders kan kopen. Dropstsaven met salmiak de lekkerste die er zijn

Groot aanbod

Groot aanbod. Goed te selecteren om zo gemakkelijk mogelijk te vinden wat je zoekt. Goede prijs.

Voor de Grafitti traktatie van onze.

Voor de Grafitti traktatie van onze zoon hebben we een paar doosjes Duo sweet & sour sprays gekocht. Goed verpakt & super snel geleverd ! Wordt weer een super traktatie! Bedankt voor de goede service!

Heerlijk dat er nog een winkel is die zwartwit en andere lekkere dingen verkopen

Ik kan nergens meer zwartwit kopen.Daarom ben ik blij dat jullie allemaal nog van die lekkere dingentjes hebben.Volgende keer bestel ik weer bij jullie.

Dikke PRIMA

Het ging mis met de aankomst van de zending. Maar het is super snel goed opgelost

Prima service en z��r snelle levering.

Prima service en z��r snelle levering aan een onklopbare prijs, top!

Goedkoopste

Goedkoper dan andere internetwinkels en snelle levering.Top!

Prima en duidelijke website

Prima en duidelijke website. Bestelling is snel geplaatst.

Goede prijs

Goede prijs, vlotte levering

Snelle levering, goede kwaliteit

De kids zijn onwijs blij met Rocks.

De kids zijn onwijs blij met Rocks popping candy!! En ideaal om te gebruiken voor een traktatie. gewoon weer eens wat anders!! Veel keus, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Makkelijke & overzichtelijke site

Makkelijke & overzichtelijke site

Lieve dropwinkel dank u voor al het.

Lieve dropwinkel dank u voor al het lekkerst.. ik ben blij dat we elkaar gevonden hebben,. Ik verheug me keer op keer weer

Jammer .

Maar ik kon geen bedrijven account krijgen beetje jammer. Ik ben wel een KVK en BTW geregistreerd bedrijf

Scherpe prijzen.

Scherpe prijzen. De bestelling was vlot binnen.

Snel en een helder website

Snel en een helder website

Goeie toko!

Veel keus en vlot geleverd voor een nette prijs.

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Dropwinkel.eu

Al sinds 2013 levert Dropwinkel de lekkerste drop in Nederland, België en elders ter wereld. Op het gebied van drop laten wij ons dan ook niet beperken. En bij ons is online drop kopen wel heel eenvoudig. Zo verkopen we zoete drop en verkopen we zoute drop. We hebben zachte drop en we hebben harde drop. We leveren dropstaafjes en we bezorgen ook muntendrop. En we plukken de vruchten van vegan drop en van suikervrije drop. Ongeacht of u nu op zoek bent naar kleine of naar grote hoeveelheden, elke dag opnieuw staan we voor een persoonlijke benadering. En dat maakt online drop kopen er alleen maar eenvoudiger en prettiger op. Meer dan alleen online drop kopen bij Dropwinkel Hoewel wij van Dropwinkel natuurlijk zijn gespecialiseerd in de verkoop van drop, kunt u bij ons meer dan alleen online drop kopen. Sinds de oprichting in 2013 hebben wij ons assortiment gevoelig uitgebreid. We verkopen onder meer oud-Hollands snoepgoed, Amerikaans snoepgoed en andere lekkere snoepjes die smaken naar meer. De overname van Dropwinkel in 2022 zorgde ervoor dat er nog meer producten hun weg vonden naar onze shop, zoals ons assortiment van frisdranken die ook los te verkrijgen zijn.