Snelle levering. Goed product

Snelle service..

Snelle service.. Makkelijk artikelen te bestellen

Bezorg drama

Water vervoeren is blijkbaar heel moeilijk voor DHL het na 5x heen en weer naar opslag en het busje heeft het 2 weken geduurd. Daar kan het bedrijf zelf weinig aan doen dat de bezorger liever geen zware dozen wilt tillen/bezorgen, hadden ze wel een zak drop kunnen sturen als compensatie voor het wachten. Zoek een andere bezorg bedrijf, tip.

Goede prijs/kwaliteit ??

Goede prijs/kwaliteit ??

Was leuk en makkelijk ja

Was leuk en makkelijk

Wat een enorme, gevarieerde keuze .

De website is overzichtelijk. Er is enorm veel keuze voor allerlei categorieen. Zeker voor mensen die geen "standaard" dingen zoeken. De dingen die niet in het assortiment van de supermarkt voor komen. Wanneer de levering net zo perfect is , is dit voor herhaling vatbaar.

Bestelling niet ontvangen

De bestelling niet gekregen,een mailtje van jullie gekregen,dat jullie dit gingen opvolgen. Ik heb niks meer vernomen van jullie.

Prima service!

Na kontaktopname per e-mail was het geen probleem een bestelling te plaatsen voor levering in Duitsland, prima service, snel reageren op vragen enz.

Geweldig , fijne winkel, hier is werkelijk alles te koop!

Geweldig, je kunt er werkelijk alles bestellen. Je hoeft maar in te tikken en het staat voor je neus. Kantinewinkel of Dropwinkel , deze webwinkels zijn het voor mij. Heel veel merken , hier kun je terecht!

De bestelling is super snel en netjes.

De bestelling is super snel en netjes bezorgd. Zeker een aanrader!

Makkelijk te bereiken bedrijf die me.

Makkelijk te bereiken bedrijf die me direct duidelijk hebben kunnen helpen als ik vragen had. En het product is ook nog eens naar wens, dus dikke prima!!

Makkelijk en snel!

Makkelijk en snel!

Werd snel geleverd en klopte

Werd snel geleverd en klopte

Snelle behandeling en de beste prijs.

Snelle behandeling en de beste prijs online

Lange levertijd pakket is er inmiddels.

Lange levertijd pakket is er inmiddels nog niet

Snelle levering, mooie prijzen.

Heel overzichtelijk

Heel overzichtelijk, ik kon makkelijk vinden wat ik wilde hebben.

Ben verslaafd aan Menthol groetjes.

Ben verslaafd aan Menthol groetjes. Bij Dropwinkel heb ik al eerder besteld, snelle levering, goede prijs en super lekker. Ben zeer tevreden, echt een aanrader.

jammer dat er veel koeken gebroken.

jammer dat er veel koeken gebroken waren, ik denk wat extra aandacht aan de juiste vervoerder en het komt goed

Toppie

Altijd goed en snelle n levering

Altijd goed en snelle n levering

Niks negatiefs

Niks negatiefs. Lekker en leuk snoep voor een goede prijs. Snelle levering

Vlotte levering

Vlotte levering

bestelling werd vlot geleverd en op een.

bestelling werd vlot geleverd en op een vraag per mail is ook snelgereageerd.

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Dropwinkel.eu

Al sinds 2013 levert Dropwinkel de lekkerste drop in Nederland, België en elders ter wereld. Op het gebied van drop laten wij ons dan ook niet beperken. En bij ons is online drop kopen wel heel eenvoudig. Zo verkopen we zoete drop en verkopen we zoute drop. We hebben zachte drop en we hebben harde drop. We leveren dropstaafjes en we bezorgen ook muntendrop. En we plukken de vruchten van vegan drop en van suikervrije drop. Ongeacht of u nu op zoek bent naar kleine of naar grote hoeveelheden, elke dag opnieuw staan we voor een persoonlijke benadering. En dat maakt online drop kopen er alleen maar eenvoudiger en prettiger op. Meer dan alleen online drop kopen bij Dropwinkel Hoewel wij van Dropwinkel natuurlijk zijn gespecialiseerd in de verkoop van drop, kunt u bij ons meer dan alleen online drop kopen. Sinds de oprichting in 2013 hebben wij ons assortiment gevoelig uitgebreid. We verkopen onder meer oud-Hollands snoepgoed, Amerikaans snoepgoed en andere lekkere snoepjes die smaken naar meer. De overname van Dropwinkel in 2022 zorgde ervoor dat er nog meer producten hun weg vonden naar onze shop, zoals ons assortiment van frisdranken die ook los te verkrijgen zijn.