de bestelling was snel en keurig.

de bestelling was snel en keurig geleverd

correcte afhandeling

correcte afhandeling

Lekker!

Goede website, oke prijzen. Precies wat ik wil.

Lekker goed.

Suikervrije snoep, drop en koek voor een scherpe prijs. Topkwaliteit en een snelle levering.

Lieve dropwinkel alles is zo snel op :(

Lieve dropwinkel alles is zo snel op :(

Alles in goede orde ontvangen

Alles in goede orde ontvangen

Prima winkel aan te raden ??

Kende deze winkel niet dus even gegoogeld en poging gewaagd. Prima online winkel, bestellen ging vlot, betalen ook en hele snelle levering. Ik kan niet anders dan deze winkel aanraden op basis van mijn ervaring.

Goede prijs kwaliteit verhouding en een.

Goede prijs kwaliteit verhouding en een snelle levering

Vrolijk verpakt

Via de website een doos uitdeelzakjes pepernoten besteld. Keurig op tijd geleverd, dus helemaal tevreden. Er komen zeker meer bestellingen, want de verpakking alleen al is vrolijk.

groot assortiment, snelle service

groot assortiment, snelle service

Leuke prijzen

Makkelijke site, leuke prijzen qua producten. Veel keus.

Lekker hoor!

Het enige minpuntje was dat ze even contact hadden moeten opnemen omdat er iets niet leverbaar is. Verder snelle service en heerlijke drop!

Top bedrijf

Vanaf het bestellen tot en met het bezorgen helemaal top.

Top bedrijf

Houd zig aan afspraken . Kwaliteit voor een goede prijs

Al met al prima.

Prima site om te bestellen, Alles in orde op 1 ding na, de zak kauwgomballen was al geopend en allemaal kauwgomballen los in de doos als gevolg. De rest van de bestelling dik in orde met houdbaarheid datums tot 2028.

Grote verpakking mogelijk

Grote verpakking mogelijk, geen verzendkosten, ruime keuze.

Netjes en makkelijk te vinden

Netjes en makkelijk te vinden

Goed gedaan

Goed gedaan, goede deals en redelijk snel geleverd!

Jullie leveren altijd netjes op tijd

Jullie leveren altijd netjes op tijd. Hopelijk deze keer ook weer. Fijn zakendoen met jullie.

Altijd op tijd geleverd

Altijd op tijd geleverd, scherpe prijzen. Ik heb mensen ingelicht over jullie website en zijn ook tevreden mee.

Toppie

Altijd goede service, ook als je belt, zoekt men het voor je uit. Toppie

Ontevreden.

Wel voor een nieuwe klant en ook de eerste keer een bestelling gedaan en al ontevreden geweest als ik mijn pakket gekregen heb. dan gecontroleerd en de schweppes tonic zero 4x6x33 cl den datum was maar geldig tot 03/08/2023 bijna een maand voorbij. dus heb ik alles in de vuilnisbak gegooid. Het is spijtig genoeg !!!??? het is ook mijn eerste bestelling en zal ook de laatste zijn. Toch nog bedankt

eg snel en goed

Goede prijs snelle levering

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Dropwinkel.eu

Al sinds 2013 levert Dropwinkel de lekkerste drop in Nederland, België en elders ter wereld. Op het gebied van drop laten wij ons dan ook niet beperken. En bij ons is online drop kopen wel heel eenvoudig. Zo verkopen we zoete drop en verkopen we zoute drop. We hebben zachte drop en we hebben harde drop. We leveren dropstaafjes en we bezorgen ook muntendrop. En we plukken de vruchten van vegan drop en van suikervrije drop. Ongeacht of u nu op zoek bent naar kleine of naar grote hoeveelheden, elke dag opnieuw staan we voor een persoonlijke benadering. En dat maakt online drop kopen er alleen maar eenvoudiger en prettiger op. Meer dan alleen online drop kopen bij Dropwinkel Hoewel wij van Dropwinkel natuurlijk zijn gespecialiseerd in de verkoop van drop, kunt u bij ons meer dan alleen online drop kopen. Sinds de oprichting in 2013 hebben wij ons assortiment gevoelig uitgebreid. We verkopen onder meer oud-Hollands snoepgoed, Amerikaans snoepgoed en andere lekkere snoepjes die smaken naar meer. De overname van Dropwinkel in 2022 zorgde ervoor dat er nog meer producten hun weg vonden naar onze shop, zoals ons assortiment van frisdranken die ook los te verkrijgen zijn.