Prettige website en snelle levering

Duidelijke website Scherpe prijzen Snelle levering.

Leuk assortiment snel geleverd

Leuk assortiment snel geleverd

Duidelijke site

Duidelijke site, nette prijzen en snel verzonden.

ik heb 4 dozen sultana koeken besteld.

ik heb 4 dozen sultana koeken besteld en ja ze waren er snel. Dat is alles. Ze zijn juist 2 maanden geldig en dat voor 4 pakken van 24x3 koeken in. ik heb besloten om ze te houden en niet proberen terug te zenden. Ze zijn zo slim om te maken dat je de doos niet onbeschadigd kan terug zenden.

Niet bestellen: slechte service

Bezorgen via DHL is op voorhand een mislukking en aangezien deze shop gebruikt maakt van DHL had men dat vooraf moeten melden dan had ik hen niet gekozen. Bestelling niet compleet, pas een week later verzonden (via DHL dus) en nooit aangekomen. Ook geen medewerking / meedenken van dropstore helaas. Niet hier bestellen dus!

vriendelijk bedrijf

bedrijf gaf netjes aan waneer het bezorgd zou worden en vriendelijk personeel aan telefoon

Toppie

Goed product snel geleverd en goed verpakt

Afspraak is afspraak

Afspraak nagekomen

Was perfect, meteen volgende dag in huis, product zoals verwacht, top!

Prima levering

Prima levering. Helaas geen melding dat bestelling later komt. Daarom geen 5 sterren

Goede service keuze snelle levering

Goede service keuze snelle levering

Goede producten en vriendelijke klantenservice

Snelle levering en goede oplossing voor een kleine hickup.

Oplichters zijn het.

Oplichters zijn het.

Snel geleverd en super lekker ??

Snel geleverd en super lekker ??

Helemaal toppie

Heel snel geleverd en de goede drop helemaal toppie

Zijn super goed geholpen

Zijn super goed geholpen. Zijn super tevreden

Goede site word netjes afgeleverd en.

Goede site word netjes afgeleverd en wors goed op de hoogte gehouden bedankt gr Chrisje

Top snelle levering

Top snelle levering

Super snel geleverd

Super snel geleverd. Ook de klantenservice nodig gehad, deze reageren enorm snel en ontzetten service gericht! Wat een top bedrijf! Aanrader!

ik was niet thuis en toen is het pakket.

ik was niet thuis en toen is het pakket voor de deur gezet daar was ik erg blij mee

Snel geleverd en correct

Snel geleverd en correct

goedkoop en snelgeleverd

goedkoop en snelgeleverd

Everything is very fast

Everything is very fast

Prima levering

Prima levering, netjes een persoonlijke mail gekregen omdat een artikel niet op voorraad was. De keuze tussen wachten of geld terugkrijgen. Prima geregeld.

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Dropwinkel.eu

Al sinds 2013 levert Dropwinkel de lekkerste drop in Nederland, België en elders ter wereld. Op het gebied van drop laten wij ons dan ook niet beperken. En bij ons is online drop kopen wel heel eenvoudig. Zo verkopen we zoete drop en verkopen we zoute drop. We hebben zachte drop en we hebben harde drop. We leveren dropstaafjes en we bezorgen ook muntendrop. En we plukken de vruchten van vegan drop en van suikervrije drop. Ongeacht of u nu op zoek bent naar kleine of naar grote hoeveelheden, elke dag opnieuw staan we voor een persoonlijke benadering. En dat maakt online drop kopen er alleen maar eenvoudiger en prettiger op. Meer dan alleen online drop kopen bij Dropwinkel Hoewel wij van Dropwinkel natuurlijk zijn gespecialiseerd in de verkoop van drop, kunt u bij ons meer dan alleen online drop kopen. Sinds de oprichting in 2013 hebben wij ons assortiment gevoelig uitgebreid. We verkopen onder meer oud-Hollands snoepgoed, Amerikaans snoepgoed en andere lekkere snoepjes die smaken naar meer. De overname van Dropwinkel in 2022 zorgde ervoor dat er nog meer producten hun weg vonden naar onze shop, zoals ons assortiment van frisdranken die ook los te verkrijgen zijn.