N.v.t.

Ik vond het een goede ervaring.

Top service! Pakket was beschadigd door de post en omdat ik mn producten snel nodig had, werd mn bestelling in delen gewoon weer opgestuurd zodat ik toch het belangrijkste op tijd binnen had!

Goede service supersnel in huis

Goed, snel en heel snel in huis!

Bestelling gedeeltelijke retour,prima service

Ik had een bestelling gedaan welke uit 2 pakketten bestond Het ene pakket was goed aangekomen de andere tot 2 keer toe retour i.v.m beschadiging aan het pakket. Zonder problemen een derde zending ontvangen .TOP bedrijf !!

Veel keus, vlotte afhandeling

Ruim gevarieerd aanbod en erg snel in huis.

Goede dropjes

Goede dropjes, beetje hoog in prijs

Helder contact

Omdat mijn bestelling groot was, kon het niet de volgende dag geleverd worden. Dropwinkel was afhankelijk van nieuwe levering, dit duurde even, maar ondertussen werd ik goed op de hoogte gehouden. Toen leverancier kon leveren aan dropwinkel, kon dropwinkel meteen aan mij leveren.

Alles volgens afspraak uitgevoerd!

Alles volgens afspraak uitgevoerd!

De fruitlollys en de wilhelmina.

De fruitlollys en de wilhelmina pepermunt helemaal naar wens. Wel duurde het even voor de bestelling geleverd werd.

Gewoon hele goede service

Gewoon hele goede service , hef duurde wat langer dus voor de jawbreakers konden we kiiezen backorders of andere andere we hebben aardbeien genomen Ook heel beleefd aan telefoon en e-mail. Alsnog bedankt voor alkes en tot volgende bestelling

Nette snelle afhandeling Heel goed.

Nette snelle afhandeling Heel goed verpakt

Snelle en correcte levering en kwaliteit

Snelle en correcte levering en kwaliteit

duidelijke site

duidelijke site. reageert snel en levert op tijd

Besteld en gelijk geleverd

Besteld en gelijk geleverd

Makkelijk spullen te bestellen en wordt.

Makkelijk spullen te bestellen en wordt snel geleverd

Heerlijk spul

Heerlijk spul

Precies wat ik wilde voor een Amsterdams thema.

Snelle levering.Keurig verpakt en een assortiment waar je hebberig van wordt.

Zeer tevreden met de geleverde.

Zeer tevreden met de geleverde producten. Levering zoals op de site is aangegeven.

Ik heb 2 maanden op mijn bestelling.

Ik heb 2 maanden op mijn bestelling gewacht

Ik kom nog terug voor meer Sourcy rood

Ik kom nog terug voor meer Sourcy rood

Aanbevolen

Klantvriendelijk. Goede prijzen.

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Dropwinkel.eu

Al sinds 2013 levert Dropwinkel de lekkerste drop in Nederland, België en elders ter wereld. Op het gebied van drop laten wij ons dan ook niet beperken. En bij ons is online drop kopen wel heel eenvoudig. Zo verkopen we zoete drop en verkopen we zoute drop. We hebben zachte drop en we hebben harde drop. We leveren dropstaafjes en we bezorgen ook muntendrop. En we plukken de vruchten van vegan drop en van suikervrije drop. Ongeacht of u nu op zoek bent naar kleine of naar grote hoeveelheden, elke dag opnieuw staan we voor een persoonlijke benadering. En dat maakt online drop kopen er alleen maar eenvoudiger en prettiger op. Meer dan alleen online drop kopen bij Dropwinkel Hoewel wij van Dropwinkel natuurlijk zijn gespecialiseerd in de verkoop van drop, kunt u bij ons meer dan alleen online drop kopen. Sinds de oprichting in 2013 hebben wij ons assortiment gevoelig uitgebreid. We verkopen onder meer oud-Hollands snoepgoed, Amerikaans snoepgoed en andere lekkere snoepjes die smaken naar meer. De overname van Dropwinkel in 2022 zorgde ervoor dat er nog meer producten hun weg vonden naar onze shop, zoals ons assortiment van frisdranken die ook los te verkrijgen zijn.