Industrieweg 15
4501 PM Oostburg
Kantinewinkel.nl is de webshop van 4UStore voor kantinewaren, schoonmaakmiddelen, disposables en nog veel meer. Zowel food als non-food behoort tot onze specialiteiten. Wij leveren alles wat u in uw bedrijf en bedrijfskantine gebruikt: van toiletpapier tot de koffiemachine. Met Kantinewinkel.nl werken we volgens het one-stop-shop concept, dit concept gaat er van uit dat u slechts één (online) winkel bezoekt en daar al uw producten koopt. Dit maakt het voordeliger en tevens verkleint u de kans dat u iets vergeet te bestellen. Onze webshop biedt een groot assortiment, maar natuurlijk is het nog steeds mogelijk dat u nog bepaalde producten mist. Neem in dat geval snel contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat het product op onze site terechtkomt - of in ieder geval een passend alternatief. Wij gaan dan ook uit van het principe dat het de klant is die de website en ons assortiment vormt. Van alle markten thuis: warme dranken als koffie, thee, chocolademelk en natuurlijk alle bijbehorende benodigdheden als melk, suiker en zoetstof. Verder koude dranken als frisdranken, melkdranken, water, wijn en bier. Bij een biertje of een glas wijn hoort natuurlijk ook een lekkere versnapering: borrelnootjes, chips of toastjes. Natuurlijk mogen ook onze disposable bordjes, bekers, bestek en plastic glazen niet ontbreken. Kortom: alles wat u nodig heeft voor het organiseren van een geslaagde vrijdagmiddagborrel.