Vriendelijke bezorging..

Vriendelijke bezorging..

Heb hier voor de 1ste keer iets.

Heb hier voor de 1ste keer iets besteld. 6 warsteiner bierglazen. Ik dacht als dat maar goed gaat met dat glas. Nou dat bleek uitstekend te gaan. Mooi verpakt in een stevige doos met daarin nog eens extra papier om mogelijke schokken op te vangen. Werd netjes afgeleverd door DHL zonder breuk en zonder beschadiging. Ik zal hier beslist weer bestellen. Ze hebben een overzichtelijke website en makkelijk zoeken op producten is ook geen probleem.

Lange levertijd

De levertijd was erg lang. Toen ik een email stuurde om te vragen waarom de levering van mijn bestelling zo lang duurde, kreeg ik te horen 'zoals op de website staat is het product moeilijk leverbaar' terwijl dit helemaal niet op de website staat. Ook is het niet duidelijk waarom er zo veel BTW bij mijn bestelling is. Het product was wel goed ingepakt bij de levering, al was de doos veel groter dan het product zelf. Maar vervolgens word ik steeds via email lastiggevallen door dit bedrijf met de vraag of ik een beoordeling wil geven, ook nadat ik deze review geschreven heb.

??????????

producten zijn altijd snel geleverd

producten zijn altijd snel geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Een snelle reactie en bestelling snel.

Een snelle reactie en bestelling snel en goed geregeld.

Fijn bedrijf, goede service

Fijn bedrijf, snelle verzending. Verpakking mag meer aandacht hebben. Goede service

Zorgzaam

Op tijd. Niet gebroken door goede verpakking. Gewoon goed . Doos had kleiner gekund . Het papier als opvulling ga ik recyclen. Hartelijk dank

Ietsje langer op moeten wachten maar .??

Ietsje langer op moeten wachten dan beloofd vanwege de feestdagen maar uiteindelijk keurig verpakt in huis.

Kantinewinkel OK, gekozen vervoerder minder

De benadering en snelheid van handelen door Kantinewinkel is uitstekend te noemen. Waarom dan toch deze middelmatige review? Eigenlijk is dit geen beoordeling van Kantinewinkel maar van hun vervoerder DHL, Maar DHL is wel het verlengstuk van Kantinewinkel. Voor de 2e achtereenvolgende keer is het DHL niet gelukt om alles in 1x af te leveren. Deze keer 3 leveringen verdeeld over 2 dagen

Contact

Mooi persoonlijk contact bij een akkefietje.

Glazen waren stuk bij levering,gebeld.

Glazen waren stuk bij levering,gebeld en meteen werden nieuwe verstuurd,dank voor de perfecte service..

Levertijden op de site kloppen niet

Levertijden op de site kloppen niet. Na 2 weken gemaild waar mijn bestelling bleef. U heeft een product besteld met een bepaalde levertijd kreeg ik als reply. Niet zeker wanneer het zou geleverd worden, levertijd onbekend.Op de site staat het gewoon als voorradig en meteen leverbaar. Terugbetaling was wel snel maar info op de site is misleidend. Aan de andere reviews te zien is dat een steeds terugkerend probleem.

Snel geleverd en produkten zijn van.

Snel geleverd en produkten zijn van goede kwaliteit. Ruime keuze in het assortiment

Goede communicatie en product geheel.

Goede communicatie en product geheel volgens afspraak bezorgd.

Goed gedaan

Goed gedaan

Snel bestellen makkelijke site betaling.

Snel bestellen makkelijke site betaling ging snel , en levering ging ook snel heel tevreden

Gewoon goed!

Ik bestel daar regelmatig, altijd goede en snelle service

Tevreden over de levering

Tevreden over de levering, zonder problemen

Veel te lang moeten wachten op alles

Veel te lang moeten wachten op alles Website staat 4 a 5 dagen en en heb veeel langer op moeten wachten

Oplossing voor een gebroken glas

Het duurde lang voordat de glazen kwamen vervolgens bleek er 1 gebroken glas bij te zijn We kregen de keus of geld terug of 1 nieuw glas, we kozen voor een nieuw glas waarbij werd vermeld dat 1 glas moeilijk te verpakken is en wanneer het kapot is de schade voor ons is dit vind ik een rare constructie We hebben het glas nog niet ontvangen er zit levertijd op en we duimen dat het heel aankomt

Top top

Moins cher, Rapide, au top

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Kantinewinkel.nl

Kantinewinkel.nl is de webshop van 4UStore voor kantinewaren, schoonmaakmiddelen, disposables en nog veel meer. Zowel food als non-food behoort tot onze specialiteiten. Wij leveren alles wat u in uw bedrijf en bedrijfskantine gebruikt: van toiletpapier tot de koffiemachine. Met Kantinewinkel.nl werken we volgens het one-stop-shop concept, dit concept gaat er van uit dat u slechts één (online) winkel bezoekt en daar al uw producten koopt. Dit maakt het voordeliger en tevens verkleint u de kans dat u iets vergeet te bestellen. Onze webshop biedt een groot assortiment, maar natuurlijk is het nog steeds mogelijk dat u nog bepaalde producten mist. Neem in dat geval snel contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat het product op onze site terechtkomt - of in ieder geval een passend alternatief. Wij gaan dan ook uit van het principe dat het de klant is die de website en ons assortiment vormt. Van alle markten thuis: warme dranken als koffie, thee, chocolademelk en natuurlijk alle bijbehorende benodigdheden als melk, suiker en zoetstof. Verder koude dranken als frisdranken, melkdranken, water, wijn en bier. Bij een biertje of een glas wijn hoort natuurlijk ook een lekkere versnapering: borrelnootjes, chips of toastjes. Natuurlijk mogen ook onze disposable bordjes, bekers, bestek en plastic glazen niet ontbreken. Kortom: alles wat u nodig heeft voor het organiseren van een geslaagde vrijdagmiddagborrel.