Correcte levering

Correcte levering

Klachtenafhandeling

Ik kreeg een grootverpakking die nog maar max 3 weken houdbaar was terwijl ik gevraagd had om zo'n ver mogelijke datum. Dit ivm bepaald dieetvoorschrift. Hierover contact gehad. Ze luisterden naar mijn klacht en boden en gepaste oplossing. Hartelijk dank.

Landessa ijskoffie snel in huis.

Landessa ijskoffie snel in huis.

Snel en netjes

Snel en netjes . Iknheb voor het eerst bij deze winkel besteld. Alles werd snel en netjes bezorgd. 1 artikel was niet direct voorradig en bij navraag kreeg ik snel antwoord.

Heel erg tevreden, bestellen altijd bij Kantinewinkel. Goeie en snelle service.

Altijd snel en netjes, rekening houdend met houdbaarheidsdatum van producten zoals boter, pindakaas, jam etc.

Goed, snel en duidelijk. Vriendelijke service.

Heel snel geleverd en netjes verpakt

Heel snel geleverd en netjes verpakt

Juiste producten

Juiste producten, snel geleverd

Stipt

Correct en op tijd

Makkelijk een bestelling overnieuw.

Makkelijk een bestelling overnieuw plaatsen. Alle smaken op voorraad

Snel en correct

Snel en correct

Super snel en goed

Super snel en goed

Kantinewinkel

Goed en snel geleverd

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, snelle reactie op de mail

Was duidelijk en redelijk snel. (Iets later omdat ik niet thuis was

Omdat ik tevreden ben

Omdat ik tevreden ben

Goede service op tijd en goed verpakt

Goede service op tijd en goed verpakt

Producten zijn prima,zijn goed.

Producten zijn prima,zijn goed aangekomen maar er was een product van mijn bestellingen wat nog niet geleverd kon worden maar daar moest ik zelf achteraan bellen om er achter te komen dat mijn bestelling vertraagd was. Een mailtje zou handig zijn geweest dan had ik dat geweten. Ben overgens wel echt heel vriendelijk geholpen door de mevrouw aan de telefoon. Ga hier zeker vaker bestellen.

Snel en netjes geleverd.

Probleem van DHL werd meteen goed.

Probleem van DHL werd meteen goed opgelost. Goede service en vriendelijke behandeling.

Product is goed geukrd we hoop dat die work zo goed die we verwacht.

Was op tijd gekomen. De product is de maat die ik heb besteld. Een ben beniend die werk ook.

Belabberde bezorging

Product is absoluut prima, maar contact over de (uitbestede) bezorging belabberd: Ondanks mijn verzoek is de levering gewoon voor m'n voordeur gezet (maar gelukkig niet gejat).

Vlotte levering

Vlotte levering

Prima bestelling en goede levering en.

Prima bestelling en goede levering en afhandeling

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Kantinewinkel.nl

Kantinewinkel.nl is de webshop van 4UStore voor kantinewaren, schoonmaakmiddelen, disposables en nog veel meer. Zowel food als non-food behoort tot onze specialiteiten. Wij leveren alles wat u in uw bedrijf en bedrijfskantine gebruikt: van toiletpapier tot de koffiemachine. Met Kantinewinkel.nl werken we volgens het one-stop-shop concept, dit concept gaat er van uit dat u slechts één (online) winkel bezoekt en daar al uw producten koopt. Dit maakt het voordeliger en tevens verkleint u de kans dat u iets vergeet te bestellen. Onze webshop biedt een groot assortiment, maar natuurlijk is het nog steeds mogelijk dat u nog bepaalde producten mist. Neem in dat geval snel contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat het product op onze site terechtkomt - of in ieder geval een passend alternatief. Wij gaan dan ook uit van het principe dat het de klant is die de website en ons assortiment vormt. Van alle markten thuis: warme dranken als koffie, thee, chocolademelk en natuurlijk alle bijbehorende benodigdheden als melk, suiker en zoetstof. Verder koude dranken als frisdranken, melkdranken, water, wijn en bier. Bij een biertje of een glas wijn hoort natuurlijk ook een lekkere versnapering: borrelnootjes, chips of toastjes. Natuurlijk mogen ook onze disposable bordjes, bekers, bestek en plastic glazen niet ontbreken. Kortom: alles wat u nodig heeft voor het organiseren van een geslaagde vrijdagmiddagborrel.