Wordt zonder problemen geleverd

Wordt zonder problemen geleverd. Prijzen zijn redelijk tot goed.

Laagste prijs en snelst geleverd

Laagste prijs en snelst geleverd

Eerst spullen niet ontvangen

Eerst spullen niet ontvangen, toch snel fout hersteld en spullen netjes ontvangen. Toch bedankt. Gr. T Jansen

Ik ben heel blij met mijn bestelling en.

Ik ben heel blij met mijn bestelling en aankoop en goede service.

Snel besteld en vlotte levering!

Snel besteld en vlotte levering!

Snelle levering Lekkere traktaties Tip top in orde

Top service en meedenken

1 product was niet voorradig maar aangezien ik de order met spoed nodig had keken ze samen mee naar een passende oplossing/vervangend product en zodat ik mijn order toch nog op tijd in huis had!

Snelle levering keurig verpakt

Snelle levering keurig verpakt

Voordelige prijs

Voordelige prijs, reageert snel op email

Top service goede kwaliteit

Top service goede kwaliteit

de afspraken die belooft werden worden.

de afspraken die belooft werden worden ook nagekomen

Prima prijzen en snelle levering

Prima prijzen en snelle levering

snel en goed

Snel en goed Overzichtelijke website

Mijn goede ervaring bestelling is.Mijn goede ervaring bestelling is altijd keurig op tijd afgeleverd. Je kan altijd de klantenservice bellen en door de klantenservice medewerkers wordt je vriendelijk

Mijn goede ervaring bestelling is altijd keurig op tijd afgeleverd. Je kan altijd de klantenservice bellen en door de klantenservice medewerkers wordt je vriendelijk behulpzaam geholpen. Dus helemaal top.

Prima site

Prima site Mooie site je kunt snel en overzichtelijk alles vinden,tegen goede prijs kwaliteit verhouding. Wordt snel en netjes verstuurd

Ik heb een keer besteld was allemaal.

Ik heb een keer besteld was allemaal zeer snel en goed en voor een goeie prijs maar toen ik weer zou bestellen was het product gelijk paar euro duurder best wel raar dat er een verschil de prijs was eerst rond 7 euro en toen in eens 12

Snelle levering. Aanrader

Ruime keuze en goeie prijzen

Ruime keuze en goeie prijzen, de verzending duurde iets langer dan gehoopt.

goede ervaring

Wel, ze waren zeer behulpzaam en reageerden bijna onmiddellijk op een mail met wat vragen, ook was de verzending redelijk snel en heel goed ingepakt, kortom een goede ervaring.

Snelle bezorging

Kwam snel en als geheel ook heel netjes

Heb nog niets mogen ontvangen!

Heb nog niets mogen ontvangen!

Makkelijk bestellen

Door het tonen van eerder bestelde producten is het bestellen heel makkelijk. Levering gaat volgens afspraak.

Spullen niet ontvangen en telnummer is.

Spullen niet ontvangen en telnummer is niet in gebruik!

goede kwaliteit

snel geleverd en makkelijk op de site te vinden

Alles bestens

Alles bestens, sehr schnelle Lieferung. Vielen Dank! Hier habe ich meinen Lieblings-Cappuccino gefunden.

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Kantinewinkel.nl

Kantinewinkel.nl is de webshop van 4UStore voor kantinewaren, schoonmaakmiddelen, disposables en nog veel meer. Zowel food als non-food behoort tot onze specialiteiten. Wij leveren alles wat u in uw bedrijf en bedrijfskantine gebruikt: van toiletpapier tot de koffiemachine. Met Kantinewinkel.nl werken we volgens het one-stop-shop concept, dit concept gaat er van uit dat u slechts één (online) winkel bezoekt en daar al uw producten koopt. Dit maakt het voordeliger en tevens verkleint u de kans dat u iets vergeet te bestellen. Onze webshop biedt een groot assortiment, maar natuurlijk is het nog steeds mogelijk dat u nog bepaalde producten mist. Neem in dat geval snel contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat het product op onze site terechtkomt - of in ieder geval een passend alternatief. Wij gaan dan ook uit van het principe dat het de klant is die de website en ons assortiment vormt. Van alle markten thuis: warme dranken als koffie, thee, chocolademelk en natuurlijk alle bijbehorende benodigdheden als melk, suiker en zoetstof. Verder koude dranken als frisdranken, melkdranken, water, wijn en bier. Bij een biertje of een glas wijn hoort natuurlijk ook een lekkere versnapering: borrelnootjes, chips of toastjes. Natuurlijk mogen ook onze disposable bordjes, bekers, bestek en plastic glazen niet ontbreken. Kortom: alles wat u nodig heeft voor het organiseren van een geslaagde vrijdagmiddagborrel.