Erg tevreden!

Kantinewinkel had precies de producten waarnaar ik opzoek was, de levering duurde iets langer dan gedacht maar ik werd keurig geholpen door de klantenservice. Ook de prijs kwaliteit verhouding is goed. We zijn zeer tevreden.

Beetje trage levering

Een artikel uit mijn bestelling was niet direct leverbaar,moest helaas eerst bellen om daarachter te komen. De rest was netjes verzorgd.

Snelle levering.

Snelle levering. Produkt zoals verwacht.

alles perfect

snelle levering, goede communicatie bij vragen

Alles naar wens!

Super! De site is heel overzichtelijk, de prijs is heel laag en de levering is super snel! Een echte aanrader dus!

Mooie paulaner weissbier glazen

juiste product en snelle levering

juiste product en snelle levering

Verrassend geprijsd zo vroeg in het.

Verrassend geprijsd zo vroeg in het seizoen.

Niet volledige levering

Helaas mistte bij mijn flesjesbestelling op 1 flesje een dop. Dit konden ze niet naleveren of een nieuw flesje aanbieden. Nu heb ik een tekort en kom ik met de flesjes niet meer uit tenzij ik nog eens 180 bestel. Heel erg jammer

Alles prima verlopen, voor herhaling vatbaar

Eerste maal dat wij een bestelling plaatste bij kantinewinkel. Alles prima verlopen naar wens, duidelijke communicatie. Voor herhaling vatbaar.

Top website was top

Top website was top

Goede ervaring bij jullie om de.

Goede ervaring bij jullie om de koffiebonen te bestellen heerlijke bonen zeker niet duur top

De website is heel overzichtelijk

De website is heel overzichtelijk, heel duidelijk en de prijzen zijn toppie. Zie geen ander bedrijf wat goedkoper is.

Omdat ik gewoon kan bestellen bij hun.

Omdat ik gewoon kan bestellen bij hun zonder kvk nr en ik had gebeld en t gevraagt ze waren zeer vriendelijk, ik maak namelijk in de winter altijd vogeltaarten en daarbij heb ik veel frituurvet nodig ook voor m'n workshops, zeer fijne winkel top

Goede producten

Goede producten, goede prijzen, goede service

Snel en goed

Snelle bestelling makkelijk te vinden.

Snelle bestelling makkelijk te vinden en uitstekende service

Produkt voldoet aan de verwachtingen

Produkt voldoet aan de verwachtingen. Werd op tijd geleverd, en correct verpakt. Vlotte communicatie. Duidelijke website

Artikelen nooit ontvangen

Artikelen nooit ontvangen. Geen reactie gehad op mijn mail.

Duidelijke site

Duidelijke site

Overzichtelijk site en Makkelijk te.

Overzichtelijk site en Makkelijk te vinden de producten.

Irritante pop-up die moeilijk weg te.

Irritante pop-up die moeilijk weg te krijgen is.

Ik wachtte twee weken zonder de.

Ik wachtte twee weken zonder de goederen te ontvangen en er was altijd iemand in het restaurant.

Zeer duidelijk en snel

Zeer duidelijk en snel

Tevreden

Bestelling snel geleverd en goed op de hoogte gehouden over de levering.

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Kantinewinkel.nl

Kantinewinkel.nl is de webshop van 4UStore voor kantinewaren, schoonmaakmiddelen, disposables en nog veel meer. Zowel food als non-food behoort tot onze specialiteiten. Wij leveren alles wat u in uw bedrijf en bedrijfskantine gebruikt: van toiletpapier tot de koffiemachine. Met Kantinewinkel.nl werken we volgens het one-stop-shop concept, dit concept gaat er van uit dat u slechts één (online) winkel bezoekt en daar al uw producten koopt. Dit maakt het voordeliger en tevens verkleint u de kans dat u iets vergeet te bestellen. Onze webshop biedt een groot assortiment, maar natuurlijk is het nog steeds mogelijk dat u nog bepaalde producten mist. Neem in dat geval snel contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat het product op onze site terechtkomt - of in ieder geval een passend alternatief. Wij gaan dan ook uit van het principe dat het de klant is die de website en ons assortiment vormt. Van alle markten thuis: warme dranken als koffie, thee, chocolademelk en natuurlijk alle bijbehorende benodigdheden als melk, suiker en zoetstof. Verder koude dranken als frisdranken, melkdranken, water, wijn en bier. Bij een biertje of een glas wijn hoort natuurlijk ook een lekkere versnapering: borrelnootjes, chips of toastjes. Natuurlijk mogen ook onze disposable bordjes, bekers, bestek en plastic glazen niet ontbreken. Kortom: alles wat u nodig heeft voor het organiseren van een geslaagde vrijdagmiddagborrel.