Zeer gebruiksvriendelijke website

Zeer gebruiksvriendelijke website, goede klantensupport en snelle verzending. Ik heb hier al meerdere bestellingen gedaan.

ruime keuze en had wat ik zocht en de.

ruime keuze en had wat ik zocht en de volgende dag al thuis mer dhl.

Levering producten kan beter.

Levering producten kan beter. Producten worden niet op de juiste locatie afgeleverd Voor de rest een prima bedrijf.

Het diepvriesproduct is goed verpakt.

Het diepvriesproduct is goed verpakt geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding bij de kantinewinkel

Vlot geleverd.

Vlot geleverd.

Goede service!

Goede service!

Unieke producten, snelle levering

Al tijden was in opzoek naar Werthers in een doosje (suikervrij), nergens kon ik ze vinden.. totdat ik bij de kantinewinkel terecht kwam!! Overzichtelijke webshop en mega snel bezorgd. S'middags besteld en de volgende middag in huis! Top!

De bestelling ging makkelijk en prijs.

De bestelling ging makkelijk en prijs goed. Ik had ingeschreven voor eerste keer korting maar die heb ik nooit binnen gekregen.

Snelle levering, correcte prijs.

Top website!

Zeer vriendelijke website en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Fijne site en bedrijf

Fijne site en bedrijf, zo besteld en zo geleverd, gewoon goed

Goed bedrijf en netjes verzonden.

Goed bedrijf en netjes verzonden.

Dit is mijn tweede bestelling bij.

Dit is mijn tweede bestelling bij Kantinewinkel.nl. Je kan de producten snel vinden en de bestelling/bezorging gaat ook heel snel. Kantinewinkel.nl zal mijn vaste web site zijn voor meer bestellingen.

Mooi op tijd

Mooi op tijd. Goed verpakt.

Eerlijk en snelle levering

Direct geleverd met een bijhorende speciale verpakking.

Scherpe prijs

Scherpe prijs, netjes geleverd.

Goede prijs kwaliteit, service verdient aandacht

Goede prijs kwaliteit Jammer dat er niks met mijn opmerking gedaan is. We hadden de producten voor een bepaalde tijd nodig en deze zijn desondanks in de wacht gezet tot de andere producten geleverd konden worden.

Snelle levering, niet moeilijk doen. Zeer prettige shopping ervaring. Volgende keer weer.

prima prijs-kwaliteit!

prima prijs-kwaliteit!

Voorraad die er was, was er niet

Voorraad die er was, was er niet . Ook geen mail dat het er niet was, zelf overal achteraan moeten gaan.

Het is 12.45

Het is 12.45, en er werd nog niet bericht wanneer ze langs zouden komen bezorgen. Er is momenteel nog steeds niet bezorgd!

Het gaat makkelijk en wordt snel en.

Het gaat makkelijk en wordt snel en netjes geleverd top

Kantinewinkel.nl heeft zowat alles in.

Kantinewinkel.nl heeft zowat alles in hun assortiment Zoek het maar op en je komt het gewoon tegen Ook de prijzen zijn scherp en het andere voordeel , allemaal bekende merken en de kwaliteit is goed . Dit na onze eerste bestelling . Top Katinewinkel.nl

Goed aanbod met goede prijzen

Goed aanbod met goede prijzen voor bedrijven. Levering kost geld maar zo hierdoor ben je niet gebonden aan een minimum aankoop.

Betrouwbare site

Betrouwbare site, bestelling komt aan.

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Kantinewinkel.nl

Kantinewinkel.nl is de webshop van 4UStore voor kantinewaren, schoonmaakmiddelen, disposables en nog veel meer. Zowel food als non-food behoort tot onze specialiteiten. Wij leveren alles wat u in uw bedrijf en bedrijfskantine gebruikt: van toiletpapier tot de koffiemachine. Met Kantinewinkel.nl werken we volgens het one-stop-shop concept, dit concept gaat er van uit dat u slechts één (online) winkel bezoekt en daar al uw producten koopt. Dit maakt het voordeliger en tevens verkleint u de kans dat u iets vergeet te bestellen. Onze webshop biedt een groot assortiment, maar natuurlijk is het nog steeds mogelijk dat u nog bepaalde producten mist. Neem in dat geval snel contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat het product op onze site terechtkomt - of in ieder geval een passend alternatief. Wij gaan dan ook uit van het principe dat het de klant is die de website en ons assortiment vormt. Van alle markten thuis: warme dranken als koffie, thee, chocolademelk en natuurlijk alle bijbehorende benodigdheden als melk, suiker en zoetstof. Verder koude dranken als frisdranken, melkdranken, water, wijn en bier. Bij een biertje of een glas wijn hoort natuurlijk ook een lekkere versnapering: borrelnootjes, chips of toastjes. Natuurlijk mogen ook onze disposable bordjes, bekers, bestek en plastic glazen niet ontbreken. Kortom: alles wat u nodig heeft voor het organiseren van een geslaagde vrijdagmiddagborrel.