Zoals altijd

Zoals altijd, Perfecte levering van mijn order.

heel goed en snel geleverd

heel goed en snel geleverd

kadootje voor Kirsten Westrik was super.

kadootje voor Kirsten Westrik was super goed bevallen!

Top klantenservice

Tijdens het vervoer waren de producten beschadigd, dit werd per omgaande meteen opgelost. Prima afhandeling en goede producten.

Levering was compleet

Levering was compleet, maar kwam wel beschadigd aan, melding bij DHL gemaakt. Orderbevestiging had wel sneller gemogen.

Zeer Goede Ervaring AAA+++

Zeer Goede Ervaring AAA+++

Snel en goed

Snel en goed!

Nog steeds mijn bestelling niet.

Nog steeds mijn bestelling niet ontvangen

Komen afspraken perfect na

Komen afspraken perfect na. En mocht er iets niet in orde zijn dan nemen ze onmiddellijk actie

Lange levertermijn

Ik vond de levertermijn lang duren. Er werd wel netjes uitgelegd waarom het meer dan 2 weken duurt maar toch. Dat wist ik niet toen ik bestelde anders had ik misschien elders verder gezocht.

Veels te trage levering

Veels te trage levering

SteenGoeie service

Goeie service. En vooral goed meedenken! Topklasse klantenservice! Aanrader!

Snel binnen, juiste producten voor een prima prijs!

alles is ongeschonden toegekomen

alles is ongeschonden toegekomen

Goed assortiment en levering

Goed assortiment, snelle levering

Goed product en Snelle verzending

Snelle verzending. Goede bezorging. Ben minder gecharmeerd van DHL, maar deze bezorger was echt top!!

Ik heb bij jullie een conimexproduct.

Ik heb bij jullie een conimexproduct kunnen bestellen dat zelfs bij conimex niet meer te krijgen was, net als in de supermarkten in Nl. Zeer bijzonder dus dat jullie het zo konden leveren. Top. Dank daarvoor.

ruim assortiment en snelle levering.

Als je iets besteld is het snel geleverd.

correcte bestelling

correcte bestelling, snelle levering....Super

Alles prima verzorgd en snel geleverd

Goede levering

snel voor een goede prijs

snel voor een goede prijs

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Kantinewinkel.nl

Kantinewinkel.nl is de webshop van 4UStore voor kantinewaren, schoonmaakmiddelen, disposables en nog veel meer. Zowel food als non-food behoort tot onze specialiteiten. Wij leveren alles wat u in uw bedrijf en bedrijfskantine gebruikt: van toiletpapier tot de koffiemachine. Met Kantinewinkel.nl werken we volgens het one-stop-shop concept, dit concept gaat er van uit dat u slechts één (online) winkel bezoekt en daar al uw producten koopt. Dit maakt het voordeliger en tevens verkleint u de kans dat u iets vergeet te bestellen. Onze webshop biedt een groot assortiment, maar natuurlijk is het nog steeds mogelijk dat u nog bepaalde producten mist. Neem in dat geval snel contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat het product op onze site terechtkomt - of in ieder geval een passend alternatief. Wij gaan dan ook uit van het principe dat het de klant is die de website en ons assortiment vormt. Van alle markten thuis: warme dranken als koffie, thee, chocolademelk en natuurlijk alle bijbehorende benodigdheden als melk, suiker en zoetstof. Verder koude dranken als frisdranken, melkdranken, water, wijn en bier. Bij een biertje of een glas wijn hoort natuurlijk ook een lekkere versnapering: borrelnootjes, chips of toastjes. Natuurlijk mogen ook onze disposable bordjes, bekers, bestek en plastic glazen niet ontbreken. Kortom: alles wat u nodig heeft voor het organiseren van een geslaagde vrijdagmiddagborrel.