Alles prima verzorgd en snel geleverd

Goede levering

snel voor een goede prijs

snel voor een goede prijs

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Snelle en zorgvuldige levering

Snelle en zorgvuldige levering

Correcte info op website en klantvriendelijk

De informatie op de website was correct en conform het product dat ik aangekocht en ontvangen heb. Mijn aankoop betrof voeding en de vervaldatum was voldoende ver in de tijd. Het product (roggebrood Van Dyck) was netjes verpakt (in 2 dozen) en kon ik volledig intact afhalen bij het afhaalpunt bpost.

Netjes en snel bezorgd

Netjes en snel bezorgd

Ook in het buitenland makkelijk om te bestellen

Ondanks dat wij in het buitenland wonen, is het gemakkelijk geregeld om een bestelling te plaatsen, en ook nog eens snel geleverd, ga vooral zo door.

Overzicht

Alles overzichtelijk en snel geleverd

Vlug bezorgt

Vlug bezorgt Heeft veel keuzes uit verschillende dingen Kan dingen kopen waar ik hier in Belgi� niet aan kan komen

Alles was perfect

Alles was perfect

Gemakkelijk en lekker snel

Gemakkelijk en lekker snel

goede begeleiding bij bestelling

goede begeleiding bij bestelling

Snelle levering. Beste prijs

Snelle levering. Gunstige prijs. Product precies als omschreven.

Goede produkten

Alles netjes ontvangen en goed verpakt

War alles gut!

E-mails wurden zeitnah beantwortet. Telefonische Beratung war kompetent und unkompliziert. Bestellte Ware war schnell bei uns. Mitarbeiter (Telefon und E-mail) sehr nett und freundlich.

deels kapot geleverd

Hele grote bestelling gedaan van iets van 8 trayen drinken. Echter zijn er 3 trayen gewoon deels kapot aangekomen. :(

Duurde erg lang voor dat de bestelling.

Duurde erg lang voor dat de bestelling verzonden werd.

Goede prijs snelle levering

Goede prijs snelle levering

Goed geleverd

Goed geleverd

Moeizame site dat kan veel beter

Moeizame site dat kan veel beter, levertijden zijn te lang dat kan ook beter. De prijs/kwaliteit is ruim voldoende.

Goede service aardige medewerkers je.

Goede service aardige medewerkers je hoeft maar te bellen en het wordt geregeld. Bij de laatste bestelling ook nu weet ik niet meer haar naam. Dat de bestelling in twee�n bezorgd kon worden. Omdat ik bepaalde producten eerder nodig had. Dus kortom perfect.

Tijdige en correcte levering

Tijdige en correcte levering, goede kwaliteit, netjes en degelijk verpakt.

Snelle bezorging goede kwaliteit

Snelle bezorging goede kwaliteit

Tevreden

Ze hebben het op tijd geleverd,en omdat ik niet kan tillen hebben ze het voor mij binnen neergezet,helemaal top.

Te lange levertijd

Te lange levertijd

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Kantinewinkel.nl

Kantinewinkel.nl is de webshop van 4UStore voor kantinewaren, schoonmaakmiddelen, disposables en nog veel meer. Zowel food als non-food behoort tot onze specialiteiten. Wij leveren alles wat u in uw bedrijf en bedrijfskantine gebruikt: van toiletpapier tot de koffiemachine. Met Kantinewinkel.nl werken we volgens het one-stop-shop concept, dit concept gaat er van uit dat u slechts één (online) winkel bezoekt en daar al uw producten koopt. Dit maakt het voordeliger en tevens verkleint u de kans dat u iets vergeet te bestellen. Onze webshop biedt een groot assortiment, maar natuurlijk is het nog steeds mogelijk dat u nog bepaalde producten mist. Neem in dat geval snel contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat het product op onze site terechtkomt - of in ieder geval een passend alternatief. Wij gaan dan ook uit van het principe dat het de klant is die de website en ons assortiment vormt. Van alle markten thuis: warme dranken als koffie, thee, chocolademelk en natuurlijk alle bijbehorende benodigdheden als melk, suiker en zoetstof. Verder koude dranken als frisdranken, melkdranken, water, wijn en bier. Bij een biertje of een glas wijn hoort natuurlijk ook een lekkere versnapering: borrelnootjes, chips of toastjes. Natuurlijk mogen ook onze disposable bordjes, bekers, bestek en plastic glazen niet ontbreken. Kortom: alles wat u nodig heeft voor het organiseren van een geslaagde vrijdagmiddagborrel.