Zeer overzichtelijk

Zeer overzichtelijk, ruim aanbod en zekeker aantrekkelijke prijzen!

Goed bedrijf, slechte transporteur!

Veel keus, snelle levering. Jammer van het transportbedrijf die de dozen met blikjes letterlijk neer heeft gegooid ( dozen kapot en heel veel blikjes ingedeukt, beschadigd en zelfs lek!)

De klantenservice is prima, maar.

De klantenservice is prima maar we hebben erg lang (2 weken) op onze bestelling moeten wachten en pas nadat wij zelf hadden gevraagd hoe het met onze bestelling stond, kregen wij pas uitsluitsel en 2 dagen later was de bestelling bezorgd. Hier valt in het bestelproces (zacht gezegd) nog wel een en ander te verbeteren.

4UStore snel en op tijd geleverd.

4UStore : snel en op tijd geleverd.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Makkelijk te bestellen Prijs kwaliteit goed

Correcte prijs

Correcte prijs, correct product, correcte levering. Wat moet er meer zijn.

De bezorging geschiedde slechts half.

De bezorging geschiedde slechts half. Het bestellen en betalen ging vlotjes. We hebben slechts 1 deel van de bestelling mogen ontvangen. Kantinewinkel heeft vanmiddag gebeld, een vriendelijke juffrouw, en heeft nieuwe zending klaargezet. We wachten even af. Kantinewinkel heeft navraag gedaan en mij netjes terug gebeld. De zending is tijdens het transport beschadigd geraakt. Men heeft het ontbrekende deel van de zending nogmaals verzonden. Enige dagen geleden is de bestelling alsnog, en in goede staat, ontvangen door ons. Een prima afhandeling van onze klacht / opmerking!

Snelle reactie klantendienst

Eenmalig een bestelling geplaatst en ben zeer tevreden over hun klantendienst. Ik post dit dan ook om negatieve ervaringen tegen te spreken. Ik was wat ongeduldig waarna ik update vroeg. Ik kreeg binnen de dag antwoord per mail. En toen nadien bleek dat pakje was afgeleverd volgens DHL maar er nog niets ontvangen was hielpen ze me zeer snel en professioneel verder. (fout lag bij fraude pakjesleverar DHL, gelukkig wel nog pakket ontvangen) Ter info: Deze webwinkel werkt via 4ustore. Maar dus prima ervaring gehad.

Top niets te klagen

3500 servetjes besteld en binnen een week in huis Netjes antwoord gekregen op mijn mail

Helemaal super

Helemaal super! Voordelige blikjes, THT-datum wellicht wat korter maar zeker ruim 5 maanden houdbaar! Voor deze prijs prima te doen. Had contact met de klantenservice over de verzending en kreeg daarop ook snel een duidelijk antwoord! Bedankt!

Heb de helft van de bestelling gekregen.

Heb de helft van de bestelling gekregen en dat gene wat ik heb ontvangen was overdatum. Oplichters!!

Snack Doritos houdbaarheidvan 2 maanden

Doritos bits was maar houdbaar tot 2 maanden na levering. En hieraan was volgens hun niets te doen. Ik was vrij om de zending terug te sturen zei de klantendienst medewerkster. Niet normaal.

Reageren niet op mail.

Reageren niet op mail.

Ik had een bestelling gedaan

Ik had een bestelling gedaan, dit werd maar deels geleverd. Hierin geen communicatie en ik had het nodig voor een klant. Na een belletje alles uitstekend geregeld door de medewerker en de dag er op is mijn bestelling aangevuld met een ander product, zodat ik mijn klant tevreden kon stellen met de levering. Fouten maken we allemaal wel eens, maar het gaat erom hoe je daar mee om gaat. Dat zit bij dit bedrijf wel goed!

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Kantinewinkel.nl

Kantinewinkel.nl is de webshop van 4UStore voor kantinewaren, schoonmaakmiddelen, disposables en nog veel meer. Zowel food als non-food behoort tot onze specialiteiten. Wij leveren alles wat u in uw bedrijf en bedrijfskantine gebruikt: van toiletpapier tot de koffiemachine. Met Kantinewinkel.nl werken we volgens het one-stop-shop concept, dit concept gaat er van uit dat u slechts één (online) winkel bezoekt en daar al uw producten koopt. Dit maakt het voordeliger en tevens verkleint u de kans dat u iets vergeet te bestellen. Onze webshop biedt een groot assortiment, maar natuurlijk is het nog steeds mogelijk dat u nog bepaalde producten mist. Neem in dat geval snel contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat het product op onze site terechtkomt - of in ieder geval een passend alternatief. Wij gaan dan ook uit van het principe dat het de klant is die de website en ons assortiment vormt. Van alle markten thuis: warme dranken als koffie, thee, chocolademelk en natuurlijk alle bijbehorende benodigdheden als melk, suiker en zoetstof. Verder koude dranken als frisdranken, melkdranken, water, wijn en bier. Bij een biertje of een glas wijn hoort natuurlijk ook een lekkere versnapering: borrelnootjes, chips of toastjes. Natuurlijk mogen ook onze disposable bordjes, bekers, bestek en plastic glazen niet ontbreken. Kortom: alles wat u nodig heeft voor het organiseren van een geslaagde vrijdagmiddagborrel.