Wat een GRAFBEDRIJF!!!
Wat een GRAF bedrijf is dit zeg, ik zou werkelijk niemand maar dan ook zeker niemand adviseren om bij hun zaken te gaan doen!!!!
Dit bedrijf komt zijn afspraken niet na, wij zitten in Spanje en moesten dit ook bestellen via Spanje, dit is blijkbaar alleen maar een doorgeef luik want die verwijzen naar Duitsland, Duitsland op haar beurt naar Nederland en Nederland weer naar Spanje!!
Spanje communiceert überhaupt bijna niet en duitsland verwijst terug naar Nederland voor klachten en updates en Nederland zegt niets te kunnen doen en verwijst terug naar Spanje of Duitsland.
Niemand maar dan ook niemand neemt bij dit graf bedrijf zijn verantwoordelijkheid. Wij hebben hier in April een Saladette besteld en later nog een snijmachine en frituurpannen, duidelijk van te voren aangegeven (naar Spanje) dat dit 3 Juni geleverd zou moeten gaan worden. Dit was volgens Spanje geen probleem, onze zending zou apart zijn gezet en kon zo worden uitgeleverd op ons verzoek. Uiteindelijk is alles pas op 21 juni geleverd!! Met als gevolg dat wij alle vooraf bestelde voorraad hebben kunnen weggooien omdat dit in de saladette bewaard zou moeten worden en wij gelijk met de verkoop zouden gaan beginnen. Dien je een klacht in voor de schade krijg je een tegoedbon die je bij hun mag besteden van € 250,00 nou ik bestel hier nooit meer wat!!