Zo fijn zodat ik nu de dweil er ook bij wil hebben. Baal dat ik die niet gelijk had besteld. Maar die komt er ook zeker bij. Helemaal happy met het apparaat.

frisse sfeer in huis

Het feit dat de stoomreiniger zulke lastige vlekken uit grindgrond kan halen, maakt het echt een onmisbaar apparaat. En die lekkere geuren maken het schoonmaken toch net wat aangenamerm,

top

De hand stofzuiger was echt top! Hij heeft niet alleen goed gewerkt, maar ook nog eens heerlijke geuren verspreid. Er zijn drie verschillende geuren, en ze zijn allemaal lekker. Wat ik zo fijn vond, is dat de geur steeds varieerde

Het apparaat werkt uitstekend

De stoomreiniger was top en de levering was super snel, hij kwam al binnen een paar dagen aan! Het apparaat werkt uitstekend en maakt schoonmaken echt een stuk makkelijker. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede stoomreiniger

Uitstekend!

De stoomreiniger werd binnen een dag geleverd en ik ben er helemaal tevreden mee! Het apparaat werkt perfect en maakt schoonmaken zoveel eenvoudiger. Ik ben er echt aan gehecht! Het is krachtig, efficiënt en het resultaat is altijd uitstekend. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke stoomreiniger!

Uitstekend!

Ik ben super tevreden met mijn aankoop bij CleanKoala! De levering was al de volgende dag, wat echt top is. Aan het begin had de handstoomreiniger een beetje moeite om goed te werken, maar dankzij de uitstekende klantenservice van CleanKoala werd het probleem snel opgelost. Daarna kon ik meteen aan de slag, en wauw, wat een geweldige stoomreiniger! Hij maakt alles in een handomdraai schoon en werkt echt fantastisch. Ik ben er enorm blij mee!

Zeker en vast kopen!

Zeer tevreden met dit makkelijk opbergbare en compacte stoomreiniger. Hij heeft alsook meer dan genoeg kracht. Ik hou ervan! Ik gebruik hem bijna dagelijks!

Slecht!

Xxxxxx!

Geweldig!

Wat een uitkomst! Wat een geweldig product! Maakt alles super goed schoon!

Slecht apparaat en slechte klantenservice

Het apparaat werkte niet naar behoren. Stoom haperde, vergrendelknop werkte niet en er druipte veel water uit. Retourgegevens moeten aanvragen want die krijg je niet bij levering of te lezen op de website. Drie keer om moeten vragen. De retourzending is nu drie weken geleden bij hen bezorgd. Ook nu weer herhaaldelijk gevraagd om de retour te verwerken; zonder reactie. Ook via Klarna dispute. Gelukkig via Klarna besteld en bewijs van bezorging van de retour heb ik ook. Maar ik raad noch het apparaat noch dit bedrijf aan.

Snelle levering ondanks kerst. De stoomreiniger is makkelijk in het gebruik en doet precies wat het belooft.

Komt alle afspraken na.

Snel geleverd en n.a.v. een vraag kreeg ik zelfs op 1e kerstdag antwoord.

Ideaal apparaat, snel en schoon

Het gebruik van het apparaat is ideaal om o.a. onze pvc vloer snel en grondig te reinigen. Geen geknoei en een ideale lengte van het snoer om mee te werken.

Heel fijn apparaat

Fijn apparaat, snelle levering, doet wat het belooft. Door een storing bij PayPal was mijn bestelling er eerst niet doorgekomen, maar super netjes opgelost door de klantenservice en toen was het de volgende dag in huis.

Perfecter kon het niet

Perfecte kon het niet

Geweldig!

Ik heb dit meteen gebruikt aan mijn oven En het resultaat is prachtig… geen dure reinigingsmiddelen meer aankopen! Alleen maar heet water en alles is netjes schoon!!

Fantastic

Heeel fijn. Ik heb nog nooit zoveel deep clean gedaan in mijn leven!

Fijn apparaat

Ik heb het apparaat al meerdere keren gebruikt. Voegen worden schoon, vloer goed gereinigd. Ik ben enthousiast om het te gebruiken en blijf dingen in huis zoeken om te kunnen reinigen. Werkt goed en gebruiksaanwijzing is duidelijk.

Top service van cleankoala

Erg attente medewerkers!

Makkelijker en schoner dan dweil

Super fijn om te gebruiken en echt een stuk schoner dan mijn oude dweil

Zelfs bij probleem snel opgelost!

Erg goede service van cleankoala; postnl was mijn pakketje kwijtgeraakt en werd kosteloos een nieuw exemplaar toegestuurd!

Fan!

Ik ben fan van Cleankoala! Geweldig dat je alleen water nodig hebt, en de resultaten zijn fantastisch.

Zo veel sneller!

Cleankoala, dat is echt een game changer voor mijn schoonmaak routine! Super simpel in gebruik en alles gaat er zo veel sneller mee.

Klantgericht!!

Ze denken echt mee met hun klanten.

Zou het aanbevelen!

Zeker een aanrader voor iedereen die met stoomreinigers wil beginnen.

Keizersgracht 520 H

1017EK Amsterdam