absolute must

De stoomreiniger is een absolute must geworden in mijn huishouden. Niet alleen maakt hij alles brandschoon, maar hij laat ook een heerlijk frisse geur achter. Echt niet meer zonder te doen!

CleanKoala

Ik heb eerst een handstoomreiniger besteld, maar uiteindelijk heb ik deze toch omgewisseld voor een stoomreiniger.

Heel fijn

Schoonmaken met de cleankoala is echt heel makkelijk!

voor mijn keuken

Ik heb al wat stoomreinigers geprobeerd voor mijn keuken, maar deze is geweldig wat betreft het gewicht. Het stelt eigenlijk niks voor. Natuurlijk hangt het ervan af hoeveel je erin stopt, maar het is echt heel licht. Het gebruik is ook simpel, hoewel ik daar wel wat moeite mee had. Maar deze werkt zelf, wat erg handig is

schoonmaken

Schoonmaken is echt makkelijker geworden, zelfs tussen de hoekjes.

aanrader

Ik heb dit product van mijn tante gekregen en ik vind het echt een aanrader. Het is super comfortabel en perfect voor in huis. Daarnaast zorgt de geur ervoor dat het ook lekker fris ruikt. Zeker een topkeuze voor wie op zoek is naar gema

Geweldig apparaat ‘

Werkt perfect !! fijne lange snoer. Warmt snel op ! Helemaal tevreden mee.

Ik had er meer van verwacht

De lange kabel is een pluspunt Mijn verwachtingen lagen hoog, maar sommige bleken worden niet verwijderd. Dat vind ik jammer.

Ik weet het niet

Ik kan nog niet oordelen want ik heb mij pakket nog niet ontvangen ik hoop het wel te kregen mij geld zit er in bestelling is gedaan op 3maart

Gemakkelijk

Ik gebruik de stoomreiniger dagelijks, dit is gemakkelijk om zowel de ramen te poetsen als ook de keuken en de badkamer. Kortom het is gewoon mijn nieuwe beste vriend!

Snelle levering binnen twee dagen in huis

correcte levering en communicatie

;

Doet niet wat het belooft

Mij laten vangen door een kortingscode. Volgens de gebruiksaanwijzing zou het lampje moeten uitgaan wanneer het toestel klaar is voor gebruik maar het lampje gaat nooit uit. De gebruiksaanwijzing zegt ook dat de stoom droog zal zijn; alle geteste oppervlaktes blijven kletsnat achter en met grove strepen, er moet dus na gedroogd worden. Kleine vuiltjes zijn niet eens verwijderd. Kortom grote teleurstelling. Xxxxxx

Super service, snelle service en top product!

Super service, snelle service en top product

Duidelijk en snel geleverd

Duidelijke instructies hoe je het product in elkaar kunt zetten. Ik had het wel fijn gevonden als er wat tips voor gebruik en waarvoor je het allemaal kan gebruiken had bijgezeten. Wel een hele snelle levering!

Heb hem gebruikt voor mijn meubels en de ramen en ben er super blij mee, doet goed zijn werk!

Zo fijn zodat ik nu de dweil er ook bij wil hebben. Baal dat ik die niet gelijk had besteld. Maar die komt er ook zeker bij. Helemaal happy met het apparaat.

frisse sfeer in huis

Het feit dat de stoomreiniger zulke lastige vlekken uit grindgrond kan halen, maakt het echt een onmisbaar apparaat. En die lekkere geuren maken het schoonmaken toch net wat aangenamerm,

top

De hand stofzuiger was echt top! Hij heeft niet alleen goed gewerkt, maar ook nog eens heerlijke geuren verspreid. Er zijn drie verschillende geuren, en ze zijn allemaal lekker. Wat ik zo fijn vond, is dat de geur steeds varieerde

Het apparaat werkt uitstekend

De stoomreiniger was top en de levering was super snel, hij kwam al binnen een paar dagen aan! Het apparaat werkt uitstekend en maakt schoonmaken echt een stuk makkelijker. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede stoomreiniger

Uitstekend!

De stoomreiniger werd binnen een dag geleverd en ik ben er helemaal tevreden mee! Het apparaat werkt perfect en maakt schoonmaken zoveel eenvoudiger. Ik ben er echt aan gehecht! Het is krachtig, efficiënt en het resultaat is altijd uitstekend. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke stoomreiniger!

Uitstekend!

Ik ben super tevreden met mijn aankoop bij CleanKoala! De levering was al de volgende dag, wat echt top is. Aan het begin had de handstoomreiniger een beetje moeite om goed te werken, maar dankzij de uitstekende klantenservice van CleanKoala werd het probleem snel opgelost. Daarna kon ik meteen aan de slag, en wauw, wat een geweldige stoomreiniger! Hij maakt alles in een handomdraai schoon en werkt echt fantastisch. Ik ben er enorm blij mee!

Zeker en vast kopen!

Zeer tevreden met dit makkelijk opbergbare en compacte stoomreiniger. Hij heeft alsook meer dan genoeg kracht. Ik hou ervan! Ik gebruik hem bijna dagelijks!

Slecht!

Xxxxxx!

Geweldig!

Wat een uitkomst! Wat een geweldig product! Maakt alles super goed schoon!

Keizersgracht 520 H

1017EK Amsterdam