Perfecter kon het niet

Perfecte kon het niet

Geweldig!

Ik heb dit meteen gebruikt aan mijn oven En het resultaat is prachtig… geen dure reinigingsmiddelen meer aankopen! Alleen maar heet water en alles is netjes schoon!!

Fantastic

Heeel fijn. Ik heb nog nooit zoveel deep clean gedaan in mijn leven!

Fijn apparaat

Ik heb het apparaat al meerdere keren gebruikt. Voegen worden schoon, vloer goed gereinigd. Ik ben enthousiast om het te gebruiken en blijf dingen in huis zoeken om te kunnen reinigen. Werkt goed en gebruiksaanwijzing is duidelijk.

Top service van cleankoala

Erg attente medewerkers!

Makkelijker en schoner dan dweil

Super fijn om te gebruiken en echt een stuk schoner dan mijn oude dweil

Zelfs bij probleem snel opgelost!

Erg goede service van cleankoala; postnl was mijn pakketje kwijtgeraakt en werd kosteloos een nieuw exemplaar toegestuurd!

Fan!

Ik ben fan van Cleankoala! Geweldig dat je alleen water nodig hebt, en de resultaten zijn fantastisch.

Zo veel sneller!

Cleankoala, dat is echt een game changer voor mijn schoonmaak routine! Super simpel in gebruik en alles gaat er zo veel sneller mee.

Klantgericht!!

Ze denken echt mee met hun klanten.

Zou het aanbevelen!

Zeker een aanrader voor iedereen die met stoomreinigers wil beginnen.

Zeer tevreden!

Cleankoala heeft echt mijn schoonmaakroutine verbeterd.

Snelle levering!

Mijn bestelling was er binnen twee dagen. Top!

Super service!

Cleankoala reageert snel op vragen en dat waardeer ik echt.

Fijne service, goed en snel gehandeld bij probleem met Postnl

Heel snel en correct gehandeld van cleankoala medewerker nadat mijn pakketje vertraging had bij postnl. Probleemloos een nieuw exemplaar opgestuurd en die was volgende dag binnen!

Stoomreiniger is makkelijk te gebruiken en meegeleverde geurmiddel ruikt erg lekker!

Erg fijne service van Cleankoala

Perfect voor als je huisdieren hebt!

Ik wilde geen chemische schoonmaakmiddelen meer in verband met mijn hond en was opzoek naar een stoomreiniger als vervanging. CleanKoala heeft zeker niet teleurgesteld en voldoet aan alle verwachtingen!

goede klantenservice!

bij elke vraag super snel en correct antwoord gekregen van cleankoala medewerkers!

Levering was super zoals beloofd en stoomreiniger overtrof mijn verwachtingen!

Snel geleverd, stoomreiniger erg fijn om mee schoon te maken. Zeker als je huisdieren hebt!

Heel blij mee!

Stoomreiniger is echt de perfecte vervanging voor dweil!

bezorging was top en stoomreiniger bevalt goed!

bezorging was top en stoomreiniger bevalt goed!

fijne stoomreiniger!

hele fijne stoomreiniger! alleen water en geen schoonmaakmiddelen is top voor de kids

top!

fijne ervaring met cleankoala!

ervaring met cleankoala was top!

producten zijn van hoge kwaliteit en super snel geleverd!

hele fijne service

super fijne ervaring met cleankoala!

Keizersgracht 520 H

1017EK Amsterdam