Zeer behulpzaam

Kan altijd met vragen terecht. Wordt altijd beantwoord. Ze denken echt mee bij Toetmij. Mijn zoon is nu net bezig. Kan nu nog niet veel van zeggen over de cijfers. Ik moet wel zeggen dat ik het een mooi hulpmiddel vind.

Zeer fijne manier ter voorbereiding op toetsen!

Toetsmij sluit heel goed aan bij de leerstof en biedt een fijne manier om te checken of je de stof al beheerst. Heel fijn dat er meestal ook 2 oefentoetsen zijn, waardoor je de eerste kunt gebruiken als soort van startmeting (wat beheers ik al, wat vind ik nog lastig) en de tweede toets als laatste oefentoets vlak voor je proefwerk op school. Jammer dat nog nog voor alle boeken/vakken toetsen beschikbaar zijn.

Uitstekende service

Toetsmij heeft mijn zoon enorm geholpen met het leren de afgelopen tijd! Ook als er van een bepaald boek nog geen toets online staat, kun je dit melden en binnen een paar dagen stond er alsnog een toets op. Geweldige service en een enorme aanrader!

Super goed, snel en professioneel geholpen

Snelle reactie op vraag

Snelle reactie om vragen te maken bij een nog niet bekend boek

Ik ben blij dat ik heb gekozen voor toets mij

Eindelijk weet ik hoe moet mijn dochter oefenen voor de toetsen

Onlangs heb ik een abonnement afgesloten en mijn eerste indruk is erg goed. Ik vind het echt een handig hulpmiddel bij het leren voor toetsen.

De kids zijn heel blij met de oefentoetsen van Toetsmij.

Ik stuurde op zondag een mail om een toets uit een vorig schooljaar "open" te zetten en kreeg van medewerker Carmen binnen een uur een bericht dat dat was gedaan. Top klantenservice!

Op deze manier kan je kind testen of hij of zij klaar is voor de toets. De geleerde stof kunnen ze toepassen in een toets van toets-mij. Ons kind gaat hierdoor zelfverzekerder de toetsen in en het scheelt ook ontzettend veel tijd.

Fantastische toetsen en snelle communicatie

De toetsen die beschikbaar zijn via toets-mij zijn veel uitgebreider dan andere oefentoetsen die we hebben gebruikt. Niet alleen de geleerde kennis wordt getest maar ook hoe je die kennis kunt toepassen. Alle boeken die gebruikt worden in het onderwijs kun je aanvinken en dan een daarop gebaseerde oefentoets gebruiken. Daarnaast is de communicatie met de organisatie achter toets-mij erg fijn. Als er een gevraagd boek er niet bij staat dan mail je even en vervolgens kun je het boek alsnog toevoegen. Erg fijn en snel!

goede toets opbouw

Vooral de toets opbouw blijkt zeer goed te werken voor het leerproces van de kinderen Duidelijke uitleg

Top!!!

Wat een service. Geweldig geholpen! Ze denken mee. Toetsen zijn heel fijn om te leren. Blij dat we dit ontdekt hebben. Ik raad het iedereen aan die dat zetje om te leren kan gebruiken.

Super service!

Altijd snelle reactie op vragen, heel fijn!

Fijn voor de kinderen om zich goed te kunnen voorbereiden op toetsen.

De toetsen geven een goeie indicatie van het proefwerk wat op school gemaakt moet worden. Het helpt hen echt ! Toetsmomenten reageert snel en goed op vragen via de mail, top. Het enige minpunt vind ik dat ik voor elk kind apart een abonnement af moet sluiten. Ik gebruik per kind niet het maximale aantal toetsen en zou best 2 kinderen per abonnement kunnen voorzien van de toetsen. Maar omdat ik toch erg tevreden ben over de toetsen heb ik toch 2 abonnementen genomen. Ik wilde het toch niet missen voor mijn jongste zoon !

Mijn verzoek werd gelijk opgepakt!

Één van de boeken (en toetsen) van mijn zoon stond niet ik het overzicht. Ik heb gevraagd of ze een toets van een betreffend hoofdstuk er alvast in konden plaatsen. Na een half uur had ik bericht en werd mij verteld dat de toets aan ons account was toegevoegd. Een enorme snelle service. Hopelijk worden de toetsen van de andere hoofdstukken ook nog toegevoegd!

zeer goed

oefentoetsen sluiten mooi aan.

Quick Customer Service

We have been using ToetsMij for quite some time. Everytime I have a problem or a question, the customer service is very quick to respond with a solution. My daughter enjoys the content of the tests.

Heel fijn om toetsen mee te oefenen

Het zijn oefentoetsen met uitleg en sluiten goed aan op wat op school is behandeld. Heel fijn om te oefenen voor een toets.

Heel fijn

Heel fijne site om mee te leren. Toetsen zijn makkelijk te vinden en het is handig dat je zelf na kunt kijken. We leren ermee voor alle vakken!

Heb vorig jaar heel veel gebruiik gemaakt en goede cijfers gehaald. Heel fijn om nog extra te oefenen.

Fantastische service & toetsen!!

Deze website zou door iedereen die examens moet maken gebruikt moeten worden. Goede toetsen, laag abonnementsgeld en bij problemen is de klantenservice goed te bereiken en ze lossen de problemen in mum van tijd op. Hoop dat ze meer reclame gaan maken want alle examenleerlingen zouden baat bij deze site hebben!

Door Toetsmjj zijn mijn cijfers vorig jaar veel beter. Heb gelukkig niet meer zoveel last van stress en ga nu veel zelfverzekerder de toetsweek in.

Over ToetsMij

ToetsMij is hét platform met oefentoetsen voor middelbare scholieren. Wij geven jou de mogelijkheid om je exact op toetsniveau voor te bereiden. Met onze kwalitatieve oefentoetsen, die zijn ontwikkeld door vakexperts, oefen je per hoofdstuk voor jouw lesmethodes.